Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓερμανία: Για έκρηξη τριών «εκρηκτικών μηχανισμών» στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ κάνει λόγο...

Γερμανία: Για έκρηξη τριών «εκρηκτικών μηχανισμών» στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ κάνει λόγο η αστυνομία- Αναβάλλεται για αύριο ο αγώνας

Μια έκρηξη τριών «εκρηκτικών μηχανισμών» στο λεωφορείο που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ προκάλεσε τον τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή της γερμανικής ομάδας, λίγο πριν την έναρξη του προημιτελικού αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Μονακό, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί απόψε με ώρα έναρξης στις 21:45.
Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη.
«Το λεωφορείο ξεκίνησε» από το ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα στην δυτική πόλη της Γερμανίας για να φτάσει στο γήπεδο διανύοντας μια απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων, όταν «τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί πυροδοτήθηκαν», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Γκούναρ Βόρτμαν.
Όπως σημείωσε, τα παράθυρα του λεωφορείου έσπασαν από την έκρηξη και κάποιος μέσα στο όχημα τραυματίστηκε, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild και το βρετανικό δίκτυο BBC, ο τραυματίας είναι ο 26χρονος διεθνής αμυντικός της Ντόρτμουντ Μαρκ Μπάρτα που έχει τραυματιστεί στο χέρι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι λίγο μετά την αναχώρηση του λεωφορείου από το ξενοδοχείο με προορισμό το γήπεδο σημειώθηκε ένα “περιστατικό”. Το λεωφορείο της ομάδας υπέστη ζημιές σε δύο σημεία.

 

 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ