Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ: Τι είπε ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ για το πάρκινγκ στο Άργος -...

ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ: Τι είπε ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ για το πάρκινγκ στο Άργος – Που είναι και πως θα λειτουργήσει

Άλλο ένα μεγάλο και “άλυτο” μέχρι τώρα πρόβλημα της πόλης του Άργους φαίνεται ότι βρίσκει αυτές τις ημέρες την λύση του. Πρόκειται για το θέμα της στάθμευσης. Ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών εξήγγειλε και μέσα σε δέκα μέρες θα έχει δοθεί σε χρήση το νέο μεγάλο πάρκινκ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Σε ένα βολικό σημείο της πόλης δημιουργείται ένας χώρος στάθμευσης σχεδόν 500 θέσεων και με δυνατότητα αύξησης τους.
Ένας χώρος που σύντομα θα μειώσει το άγχος των οδηγών για το που θα σταθμεύσουν στην πόλη του Άργους, θα ειναι δωρεάν και θα απέχει λιγότερο από 400 μέτρα από την πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Το ΒΙΝΤΕΟ: 

 
Επιπλέον είναι φανερό ότι ο νέος χώρος στάθμευσης θα λειτουργήσει και αποσυμφορητικά για ολόκληρη την πόλη του Άργους, αφού θα μειώσει τα αυτοκίνητα που γυρίζουν γύρω-γύρω προς εύρεση μιας θέσης στάθμευσης γύρω από το κέντρο.

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς πήγε στο χώρο του νέου χώρου στάθμευσης και μίλησε με τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο για το έργο, την χρησιμότητα του, τον επιδιωκόμενο στόχο και τις προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη και την περιοχή γύρω από το χώρο στάθμευσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο του VDmedia webTv και ενημερωθείτε για το τι πρόκειται σύντομα να γίνει στο Άργος και πως σε μια δύσκολη περίοδο, με έξυπνες λύσεις αντιμετωπίζονται από την δημοτική αρχή ένα – ένα τα προβλήματα της επιβαρυμένης πόλης.

ΦΩΤΟ



ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ