Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΘρίλερ στα Ανώγεια: Αυτός είναι ο 24χρονος που δολοφονήθηκε για τα βοσκοτόπια...

Θρίλερ στα Ανώγεια: Αυτός είναι ο 24χρονος που δολοφονήθηκε για τα βοσκοτόπια – Άφαντος ο δράστης

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές, μετά τη δολοφονία ενός 24χρονου στα Ανώγεια Μυλοποτάμου, με αφορμή κτηματικές διαφορές.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα πυροβολήθηκε από τον ξάδερφο του θείου του κατά τη διάρκεια συμπλοκής για βοσκοτόπια, λίγο έξω από τα Ανώγεια.
Ο 54χρονος πυροβόλησε το νεαρό, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στο θώρακα το οποίο και του κόστισε τη ζωή.

Αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο 24χρονος Μανώλης Στρατάκης, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, στη συνέχεια όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή.
Σήμερα Δευτέρα (10/04) ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στα Ανώγεια, ενώ τα μέλη της οικογένειας του δράστη έχουν απομακρυνθεί από το χωριό για ευνόητους λόγους καθώς υπάρχει μεγάλη αναστάτωση σε όλη την περιοχή.
Ο δράστης παραμένει άφαντος και αναζητείται από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν νέα αυτοψία σήμερα στην περιοχή.
Εν τω μεταξύ, σήμερα συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν τον 24χρονο στην τελευταία του κατοικία, στις 4 το μεσημέρι.
«Πρόκειται για ένα συμβάν τραγικό που μας πάει χρόνια πίσω ως κοινωνία. Για όλα φταίνε τα όπλα και η έλλειψη υπομονής και διαλόγου μεταξύ ορισμένων ανθρώπων. Το τραγικό είναι ότι πρόκειται για θύμα και δράστη που είναι όχι μόνο συγγενείς, όχι μόνο ξαδέρφια αλλά και γείτονες με τα σπίτια τους να είναι το ένα δίπλα στο άλλο», δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να συνεισφέρουν στην ηρεμία του χωριού και κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να φερθούν κατά τρόπο τέτοιο ώστε να μην εγερθούν καταστάσεις ανεξέλεγκτες.
Πρόκειται για μία υπόθεση χρόνων που αφορούσε στα βοσκοτόπια δεδομένου ότι και οι δύο οικογένειες είναι κτηνοτρόφοι. Πολλοί ήταν εκείνοι που για χρόνια προσπαθούσαν να καταλαγιάσουν την αντιπαλότητα που υπήρχε και στο παρελθόν είχε δημιουργήσει εντάσεις, όχι όμως στο βαθμό του φονικού.
Ο 24χρονος αφήνει πίσω του δύο γονείς και τρία αδέρφια. Όλη η οικογένεια μένει ακριβώς δίπλα στο σπίτι του δράστη.
«Η δικαιοσύνη θα πάρει θέση και θα αποφασίσει όμως το θέμα είναι το τι θα γίνει μετά και το πώς εμείς εδώ στο χωριό θα προστατεύσουμε και τις δύο οικογένειες από μία ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη», τόνισε ο κ. Καλλέργης

 

 
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ