Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας στηρίζει την επαναλειτουργία του τραίνου

- Advertisement -

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας στηρίζει και συντάσσεται με τους πολίτες και φορείς του Νομού Αργολίδας που επιδιώκουν και αγωνίζονται για να επαναλειτουργήσει η σιδηροδρομική σύνδεση του Νομού μας με την Κόρινθο και μέσω αυτής με την Αθήνα, ξαναβάζοντας την Αργολίδα στον σιδηροδρομικό χάρτη της χώρας.

- Advertisement -

 

Οι σύγχρονες σιδηροδρομικές μεταφορές έχουν πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις άλλες μεταφορές, από άποψη άνεσης, ασφάλειας και ποιότητας μετακίνησης, αντιμετώπισης κυκλοφοριακών προβλημάτων, εξοικονόμησης κόστους μετακίνησης και μεταφοράς και μείωσης των αναγκών σε ενεργειακή κατανάλωση, αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Η σημασία της επαναλειτουργίας του τραίνου ξεπερνά την σημερινή συγκύρια και συνδέεται άρρηκτα με το αναπτυξιακό μέλλον και την τουριστική προοπτική της Αργολίδας που περνάει μέσα από την ενδυνάμωση των επαφών της με την πρωτεύουσα της χώρας, τις μεγάλες διεθνείς της πύλες (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Λιμάνι Πειραιά, Δυτική Πύλη Πατρών), καθώς και τα διευρωπαϊκά σιδηροδρομικά και μεταφορικά δίκτυα._ Για το Δ. Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας
Η Πρόεδρος                                                                  Η Γεν.Γραμματέας

Ευαγγελία Τσατσούλη- Παπαγεωργοπούλου                          Ιουλία Λιάτα

- Advertisement -