Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΆργος: Εκδήλωση για τον εορτασμό του Πάσχα στο ΚΑΠΗ

Άργος: Εκδήλωση για τον εορτασμό του Πάσχα στο ΚΑΠΗ

Μία πολύ ζεστή και συγκινητική εκδήλωση διοργανώθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στο ΚΑΠΗ του Δήμου Άργους Μυκηνών για τον εορτασμό του Πάσχα.

Μία γιορτή που παρουσίασε η υπεύθυνη κα Ελένη Σαρρή -Σιδέρη, μέλος του Νομικού Πρόσωπου Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με το προσωπικό του ΚΑΠΗ και τη χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων -παράρτημα Άργους.

Ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Αρχιμανδρίτης κ.κ Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος.
Η γιορτή την οποία παρακολούθησαν πάρα πολλά μέλη του ΚΑΠΗ, αλλά και φίλες και φίλοι του ΚΑΠΗ, περιλάμβανε ύμνους, αφηγήσεις για τα ήθη και έθιμα των εορτασμών του Πάσχα από όλη την Ελλάδα αλλά και ποιήματα .

Στη γιορτή χαιρετισμό απηύθηνε ο Πρόεδρος Βαγγέλης Π.Τζαβέλλας. Προσφέρθηκαν νηστίσιμα γλυκά που παρασκεύασε και προσέφερε ευγενικά  η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ του δεύτερου έτους μαθητείας και λικέρ σε όλους.

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Α.Π.Η.) και το Ν.Π.Δ.Δ.  Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός ευχαριστούν ιδιαίτερα το Σεβασμιώτατο, τον κ. Ιωάννη Χαβιαρλή, τις κυρίες Νατάσσα Μαρλαγκούτσου και Μαρία Γκολφινοπούλου, το Λύκειον Ελληνίδων παράρτημα Άργους, την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ και εύχονται καλό Πάσχα σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ και καλές γιορτές σε όλους τους ηλικιωμένους.


ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ