Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Υπουργός Αποστόλου για τον Ανάβαλο: Είναι όλα ώριμα και υπάρχουν τα...

Ο Υπουργός Αποστόλου για τον Ανάβαλο: Είναι όλα ώριμα και υπάρχουν τα λεφτά

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου περιοδεύει σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου στην Αργολίδα.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς και κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα που τους απασχολών.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

Στις 10.00 πμ επισκέφτηκε το Λυγουριό όπου εστίασε στην υπογραφείσα σύμβαση για την κατασκευή έργου μεταφοράς νερού άρδευσης Αναβάλου στον ενιαίο Δήμο Επιδαύρου.

Στις 11.30 ο κ. Αποστόλου βρέθηκε στην Ερμιόνη όπου παραβρέθηκε σε σύσκεψη φορέων, προσκεκλημένος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερμιόνης. Στην συνέχεια επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες της περιοχής.

Στις 18.15 σήμερα το απόγευμα επισκέφτηκε στη Νέα Κίο το εργοστάσιο “ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ”- της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας- και αντάλλαξε απόψεις με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Στις 19.30 έδωσε συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Άργους. Ως ιδιαίτερα σηματική μπορεί να οριστεί η δήλωση του υπουργού απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι είναι όλα ώριμα πλέον για την ολοκληρωση των έργων του Αναβάλου, αφού υπάρχουν τα λεφτά.

Αυτή την ώρα, 20:00 μ.μ. ο Υπουργός κ. Αποστόλου μιλά σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Άργους με  θέμα “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”. Τον κ. Αποστόλου συνοδεύει όλη μέρα ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Γκιόλας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ