Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟι γιατροί superman του Νοσοκομείου Ναυπλίου έγιναν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα

Οι γιατροί superman του Νοσοκομείου Ναυπλίου έγιναν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα

Με σημερινή του ανάρτηση το healthreport.gr διακωμωδεί την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου οι γιατροί γίνονται superman για να ανταπεξέλθουν σε αυτά που τους ζητάνε…

Διαβάστε το κείμενο:

Μπορεί η κυβέρνηση να διαφημίζει πως κάνει προσλήψεις, όχι όμως παντού όπως φαίνεται.

Στο νοσοκομείο Ναυπλίου προφανώς διαθέτουν γιατρούς…Superman! Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι με βάση έγγραφο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο γιατρός που εφημερεύει θα πρέπει να ελέγχει τους νοσηλευόμενους ασθενείς στις κλινικές, αλλά ταυτόχρονα να βρίσκεται και σε όλα τα περιστατικά που προκύπτουν στα επείγοντα στο χώρο των εκτάκτων.

Όπως διευκρινίζεται στο επεξηγηματικό έγγραφο που εξέδωσε η Διεύθυνσή Ιατρικής Υπηρεσίες, σε περίπτωση αδυναμίας λυσιτελούς αντιμετώπισης, καλείται το ΕΚΑΒ για διακομιδή στο Νοσοκομείο του Άργους και σε εξαιρετική περίπτωση καλείται ο εφημερεύων ετοιμότητας.

Και βέβαια όποιος γιατρός δεν μπορεί ταυτόχρονα να κάνει τον …superman και να βρίσκεται τόσο στα κλινικές όσο και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών θα έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις.

Σύμφωνα με το έγγραφο: «Κάθε άρνηση παροχής αυτής της υπηρεσίας αποτελεί και άρνηση εκτέλεσης καθήκοντος, με διοικητικές και πειθαρχικές συνέπειες για τον υπόλογο γιατρό».

ΕΣΥ 2017…

Δείτε το έγγραφο του Νοσοκομείου Ναυπλίου

 

 

Αρχική

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ