Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΈξυπνα tips για ατσαλάκωτα ρούχα χωρίς…σίδερο!

Έξυπνα tips για ατσαλάκωτα ρούχα χωρίς…σίδερο!

Γυρίζεις σπίτι, θέλεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από τη δύσκολη μέρα που είχες και βλέπεις τα ρούχα να σε περιμένουν να τα σιδερώσεις. Αν σου έλεγε κάποιος ότι υπάρχουν μερικά tips που αν τα ακολουθήσεις τα ρούχα σου θα σιδερωθούν στο πι και φι χωρίς να χρησιμοποιήσεις σίδερο, το σίγουρο είναι ότι θα νόμιζες ότι τρελάθηκε.

Κι όμως! Υπάρχουν τρόποι και σου τους παρουσιάζουμε παρακάτω.
 Πάρε τα ρούχα σου την ώρα που κάνεις ντους! Κρέμασέ τα στο μπάνιο μέχρι να τελειώσεις το ντους. Λόγω των υδρατμών αυτά θα σιδερωθούν και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!
 Κοιμήσου μαζί τους! Είναι το παλιότερο κόλπο. Τύλιξέ τα σε ρολό και βάλε τα κάτω από το στρώμα. Άφησέ τα για περίπου μία ώρα και μετά βγάλε τα!
 Μούσκεψε μία πετσέτα. Η υγρή πετσέτα να ξέρεις μπορεί να κάνει θαύματα. Άπλωσε το τσαλακωμένο ρούχο στη σιδερώστρα ή στον καναπέ και τοποθέτησε την πετσέτα από πάνω. Αν πιέσεις ελαφρά με το χέρι σου και βγάλεις το ρούχο θα μείνεις έκπληκτη από το αποτέλεσμα!
 Εκμεταλλεύσου τον ήλιο! Οι μέρες είναι ιδανικές για τον τρόπο αυτό σιδερώματος. Ψέκασε το τσαλακωμένο ρούχο με νερό κι άπλωσέ το στον ήλιο για περίπου 1 ώρα,όχι παραπάνω.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ