Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο τριήμερο της Πρωτομαγιάς η ποδηλατική διοργάνωση Bike Challenge Tour 2017

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς η ποδηλατική διοργάνωση Bike Challenge Tour 2017

Αντίστροφη μέτρηση για το Bike Challenge Tour 2017, μια ποδηλατική διοργάνωση – Γύρος που στοχεύει να γίνει θεσμός για το άθλημα της ποδηλασίας. Ένας open Γύρος με 178 αγωνιστικά χλμ., ο οποίος θα διεξαχθεί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, από το Σάββατο 29 Απριλίου έως και την Δευτέρα 01 Μαΐου 2017, με αφετηρίες και τερματισμούς, στο Τολό, τον Γαλατά και την Επίδαυρο.

Ο Διομήδης Άργους, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, οι Δήμοι Ναυπλιέων, Επιδαύρου, Τροιζηνίας – Μεθάνων, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού και η whynot, είναι οι διοργανωτές του Bike Challenge Tour 2017, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και την ενεργή συμμετοχή – συνεργασία της ΠΕΠΑ.

Τα 178 αγωνιστικά χλμ. (αντοχή και χρονόμετρο), σε μια πανέμορφη διαδρομή και τα 35 χλμ. για μικρούς ποδηλάτες (διασυλλογικοί Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα, παμπαίδων – παγκορασίδων), δείχνουν αυτή ακριβώς την διαφορετικότητα και μοναδικότητα του αγώνα.

Από το Τολό, στον Γαλατά Τροιζηνίας και από εκεί στη Νέα Επίδαυρο και στο Λυγουριό δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Ένα φανταστικό ταξίδι στην Αργολίδα και την Τροιζηνία, από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα:

Σάββατο 29/04/2017
Διασυλλογικός αγώνας μικρών κατηγοριών (παμπαίδες, παγκορασίδες) απόστασης 7 χλμ. στο Τολό, στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν μικροί αθλητές και αθλήτριες, με δελτίο ΕΟΠ, θεωρημένο για το 2017.

Open Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης 14 χλμ. στο Τολό.

Κυριακή, 30/04/2017
Open Αγώνας Αντοχής 84 χλμ., με εκκίνηση από τον Γαλατά και τερματισμό στην Τροιζήνα.

Δευτέρα 01/05/2017
Open Αγώνας Αντοχής 80 χλμ., με εκκίνηση από το Λυγουριό και τερματισμό στην Επίδαυρο

Φυσικά θα υπάρχουν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όλο το τριήμερο, σε συνεργασία με τους Δήμους, αλλά και τοπικούς Φορείς και επιχειρηματίες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ