Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΈνας από τους οδηγούς νταλίκας στο τροχαίο του Πλαταμώνα εξιστορεί το περιστατικό

Ένας από τους οδηγούς νταλίκας στο τροχαίο του Πλαταμώνα εξιστορεί το περιστατικό

Ο Λαρισαίος οδηγός της μίας εκ των τριών νταλικών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο στο Κάστρο του Πλαταμώνα το πρωί, Γιώργος Κασσικός (οδηγός της μεταφορικής εταιρίας), σώθηκε χάρις στη ψυχραιμία του και τον επαγγελματισμό του.

Μιλώντας στη larissanet, ο Λαρισαίος οδηγός είπε: «Είδα τη βουλγάρικη νταλίκα που είχε διπλώσει να έρχεται καταπάνω μας. Μόλις είχα περάσει τη δεξιά στροφή για τον Άγιο Παντελεήμονα και είδα τον χώρο στάθμευσης που υπάρχει στα δεξιά μας.

Πάτησα το γκάζι και πρόλαβα να μπω στο πάρκινγκ και το φορτίο της βουλγάρικης νταλίκας έπεσε στο πίσω μέρος του δικού μου φορτηγού».

Συνοδηγός του κ. Κασσικού ήταν ο γιός του που κι αυτός είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του larissanet.gr το τροχαίο προκλήθηκε στις 5.45 το πρωί στις στροφές του Αγίου Παντελεήμονα, όταν νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες φορτωμένη με υαλοπίνακες, ντελαπάρισε κινούμενη στο ρεύμα προς τη Λάρισα.

Εκείνη την ώρα, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη κινούταν λαρισινή νταλίκα (της εταιρίας μεταφορών «Ντελόπουλος») η οποία χτυπήθηκε στο πίσω μέρος της, καταφέρνοντας ο οδηγός της να την κατευθύνει πριν τη σύγκρουση σε παρακείμενο πάρκινγ. Είναι καλά στην υγεία τους τόσο ο Λαρισαίος οδηγός, όσο και ο συνοδηγός του.

Και τέλος η ντελαπαρισμένη νταλίκα, συγκρούστηκε με μία ακόμη που ακολουθούσε η οποία υπέστη μόνο υλικές ζημιές.

Και αυτή την ώρα η κυκλοφορία γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία.

 

 
Πηγή : http://www.larissanet.gr/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ