Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑSurvivor: O Μάριος Πρίαμος αποχωρεί, με εντολή των γιατρών δεν μπορεί να...

Survivor: O Μάριος Πρίαμος αποχωρεί, με εντολή των γιατρών δεν μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι!

O Μάριος Πρίαμος, σύμφωνα με εντολή των γιατρών δεν μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…Το ατύχημα του Μάριου Πρίαμου και το κάταγμα στην κλείδα, έφερε σε δύσκολη θέση τον παίκτη αλλά τον κράτησε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αποθεραπευτεί και να γυρίσει και πάλι στο Survivor προκειμένου να διεκδικήσει το έπαθλο.

Φαινομενικά οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι περίπου σε τέσσερις εβδομάδες θα μπορούσε να είναι πίσω στην ομάδα των «Μαχητών». Οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι ότι το κάταγμα της κλείδας του Μάριου θα μπορούσε να «κολλήσει» από μόνο του και ο Πρίαμος να επιστρέψει και πάλι στις δραστηριότητες του παιχνιδιού.

Το ίδιο αισιόδοξοι ήταν και η παραγωγή του Survivor όπως επίσης χαρούμενος μέσα στην ατυχία του ήταν και ο τρελός Κύπριος που εκτιμούσε ότι θα ξαναβρισκόταν πολύ γρήγορα κοντά στους συμπαίκτες του.

Τα άσχημα νέα όμως ήρθαν χθες με την τελευταία ακτινογραφία του παίκτη που έδειξε ότι…το πρόβλημα δεν ήταν τόσο απλό όσο πίστευαν στην αρχή.

Ο συνδυασμός του κατάγματος της κλείδας με τις κακώσεις και τα κατάγματα στα πλευρά έφεραν τους γιατρούς σε πολύ δύσκολη θέση.

Το γεγονός ότι η κλείδα έχει σπάσει σε δύο σημεία αυτό τους έκανε να αποφύγουν το χειρουργείο και απλά να «δέσουν» το χέρι σε σχήμα «οκτώ», να ξεκινήσουν παγοθεραπεία, αναλγητική αγωγή, διότι ο πόνος είναι αφόρητος και ο στόχος ήταν η κινησιοθεραπεία να ξεκινήσει δύο εβδομάδες μετά το κάταγμα.

Η ακτινογραφία όμως δεν επιτρέπει αυτές τις ενέργειες. Η κινησιοθεραπεία δεν μπορεί να ξεκινήσει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ανάρρωση του Μάριου Πρίαμου να είναι σε έξι εβδομάδες και όχι σε ένα μήνα που υπολόγιζαν.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο αυτό! Το πρόβλημα είναι ότι ακόμη και μετά την έκτη εβδομάδα που θα έχει γίνει η ομαλή πώρωση του κατάγματος, ο Μάριος θα πρέπει να ξεκινήσει μυική ενδυνάμωση του ώμου του και φυσιοθεραπείες. Οι γιατροί λοιπόν ήταν κατηγορηματικοί:

«Ο Μάριος Πρίαμος ακόμη και μετά από 2 μήνες δεν μπορεί να γυρίσει στο παιχνίδι διότι μία πιθανή πτώση θα οδηγήσει τον Κύπριο στο χειρουργείο με ανεπανόρθωτη βλάβη.»

Άσχημα λοιπόν τα νέα για τον δημοφιλή Κύπριο παίκτη, που μένει μόνο σε αυτόν να αποφασίσει αν θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο για πάνω από δύο μήνες και στη συνέχεια να ρισκάρει την ίδια του τη σωματική του ακεραιότητα…

 

 
http://trelipareanews.com/

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ