Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε επιτυχίες ο Μάρτιος για τον ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ και το Athlisis Tennis...

Με επιτυχίες ο Μάρτιος για τον ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ και το Athlisis Tennis Club

Ένας μήνας γεμάτος αγωνιστική δράση και δύο πρώτες θέσεις ήταν ο Μάρτιος για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ και του Athlisis Tennis Club.
Στο 2ο Ε3 Βαθμολογούμενο Ενωσιακό τουρνουά για αγόρια και κορίτσια που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των ομίλων Ο.Α. Ρίου και Ο.Α. Καλαμάτας την ομάδα μας εκπροσώπησαν 12 παιδιά στις κατηγορίες κάτω των 12-14-16 ετών.
Πιο αναλυτικά, στον Ο.Α. Ρίου και στα αγόρια κάτω των 14 ετών ο αθλητής μας Απόστολος Γεροδήμος κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ στο συγκεκριμένο τουρνουά στα κορίτσια 14 ετών συμμετείχαν η Μάρα Δελή (16αδα) και η Πετρίνα Παπουλέση (32αδα) .
Επιπλέον, στα γήπεδα του Ο.Α. Καλαμάτας η ακαδημία μας κατάφερε άλλη μια πρωτιά, καθώς στην κατηγορία αγόρια κάτω των 12 ετών ο Μάριος Τούντας πήρε το τουρνουά . Στην Καλαμάτα την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι παρακάτω μικροί αθλητές και αθλήτριες: Μιλτιάδης Γραμματικός (Α12-32αδα), Χρήστος Γραμματικός (Α12-32αδα), Λεωνίδας Ντούλιας (Α12-16αδα), Μίρκα Τσιλιμπή (Κ12-16αδα), Έλενα Κεφαλωνίτη (Κ12-16αδα), Θάνια Κυριάκου (Κ12-32αδα), Γιώργος Σπυράκης (Α16-32αδα), Χρήστος Τσιλιμπής (Α16-8αδα) και Μάρα Δελή (Κ16-16αδα) .
Ωστόσο και ο Απρίλιος ξεκίνησε με άλλες δύο διακρίσεις για τα παιδιά της ακαδημίας μας , η οποία εκπροσωπήθηκε από 36 μικρούς τενίστες και τενίστριες από 5 εως 10 ετών στο 2ο Προπαιδικό Ενωσιακό Τουρνουά που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.


Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο με το πράσινο γήπεδο, στο οποίο έλαβαν μέρος 6 μικροί αθλητές μας. Στο πράσινο επίπεδο ( 8-10 ετών για επίλεκτα παιδιά) είχαμε δυο διακρίσεις, καθώς ο Γιάννης Κουρουνιώτης πήρε την 2η θέση , ενώ και στο ταμπλό consolation ο Κωνσταντίνος Θεμιστοκλέους κατέλαβε την 2η θέση.
Την δεύτερη ημέρα των αγώνων έπαιξαν 10 παιδάκια στο ΚΟΚΚΙΝΟ επίπεδο (4-7 ετών) και 20 μικροί αθλητές και αθλήτριες της παιδικής μας ακαδημίας στο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ επίπεδο (7-10 ετών) πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στα παιδιά που διακρίθηκαν, αλλά και σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χάρηκαν το παιχνίδι στα γήπεδα της Πάτρας, Καλαμάτας και Τρίπολης.

Τέλος, η διοίκηση και οι προπονητές του ομίλου ευχαριστούν τους γονείς για την στήριξή τους στις παραπάνω τενιστκιές εξορμήσεις των αθλητών και αθλητριών.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ