Γλυκές, αλμυρές με πολλά ή λίγα υλικά, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τους αντισταθεί!
Υλική:
1 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουτ. της σούπας λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε καλά τα αβγά και αμέσως μετά προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 30 λεπτά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης – , μπορείτε να πάρετε ένα αρκετά βαθύ κουτάλι σούπας για οδηγό, και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά!
Οι κρέπες μας είναι έτοιμες! Γεμίστε με ό,τι θέλετε και καλή σας όρεξη!
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 19 -11-2024, ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής του έργου…
Το Υπουργείο Πολιτισμού δρομολογεί την αποκατάσταση του συγκροτήματος των Οθωμανικών Λουτρών, στο Ναύπλιο. Στο πλαίσιο…
Η Περιφερειακή Επιτροπή προκηρύσσει τη διενέργεια μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου/των…
Γράφει ο Δημήτρης Σαλαπάτας Δικηγόρος Υποψήφιος της Βουλευτής με την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ" Νομού Αργολίδας Σύμφωνα…
Ο Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» (μέλος της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) σε συνεργασία με το Σ.Δ.Υ Αργολίδας…
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ. Στο Κυριακάτικο παιχνίδι της…