Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕκλογές ΕΠΣΑ: Άλλες έξι υποψηφιότητες με την παράταξη του Γιάννη Μαντζούνη

Εκλογές ΕΠΣΑ: Άλλες έξι υποψηφιότητες με την παράταξη του Γιάννη Μαντζούνη

Από την παράταξη του κ. Γιάννη Μαντζούνη, υποψηφίου προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

“Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης επανερχόμαστε για να ανακοινώσουμε τη δεύτερη ομάδα υποψηφίων με την παράταξη του Γιάννη Μαντζούνη.

Πριν όμως θα θέλαμε να επισημάνουμε την ευρεία αποδοχή που έχει η παράταξη μας από τη μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων της Αργολίδας , όλο αυτό το διάστημα.

Είναι πραγματικά συγκινητικός ο τρόπος που μας υποδέχονται , η “δίψα” τους για τη συνέχεια της προόδου του ποδοσφαίρου στο νομό , οι προτάσεις που κάνουν γι αυτό και οι οποίες είναι ιδιαίτερα αξιόλογες και όλες φυσικά θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα μας.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι μόνο έτσι θα βοηθήσουμε να ανέβει το Αργολικό ποδόσφαιρο γιατί αυτό είναι το ζητούμενο όλων όσοι ασχολούνται με αυτό και όχι οι πρακτικές που είναι καταδικασμένες στη συνείδηση όλων και παραπέμπουν σε άλλες εποχές…

Στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων, την ισονομία και ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων.

Στη συνέχεια παραθέτουμε τη δεύτερη ομάδα υποψηφίων:

Γιαννοπούλου Μάγδα ( ΠΑΟ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ)

Ζουγλής Βασίλης ( ΧΩΝΙΚΑ)

Καίκας Ανδρέας ( ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ)

Καραχάλιος Ανδρέας ( ΔΟΞΑ ΠΟΥΛΛΑΚΙΔΑΣ)

Στεφάνου Νικήτας (ΑΡΚΑΔΙΟΣ)

Φαμέλης Νίκος ( Α.Ο. ΚΙΟΥ)

Διευκρίνηση: Ο αριθμός των υποψηφίων που προτείνουμε θεωρούμε ότι είναι τέτοιος έτσι ώστε να προκύψει ένα Δ.Σ λειτουργικό , ευέλικτο και συνεκτικό και δεν μπαίνουμε στις διαδικασίες δημοσιοποίησης υπερβολικού αριθμού υποψηφίων για επικοινωνιακούς -και μόνο –λόγους “.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ