Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΤα Νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

Τα Νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

-Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας επισκέφθηκε χθες το Ναύπλιο συνοδευόμενος απο τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. Συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο και το Δήμαρχο Ναυπλίεων Δημήτρη Κωστούρο και συζήτησε θέματα του νομού και του Δήμου.

-Ακόμη μια νεκρή θαλάσσια χελώνα βρέθηκε εχθές απο ερασιτέχνη ψαρά στα βράχια της θαλάσσιας περιοχής της Νέας Κίου Αργολίδας.

-Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Αργους – Μυκηνών συνελλήφθησαν 4 άτομα για κατοχή ηρωίνης.

-Κανονικά θα λειτουργήσει και φέτος ο Δημοτικός Λαχανόκηπος του Δήμου της Τρίπολης. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 12 Απριλίου.

-Συνεδριάζει εκτάκτως την Κυριακή στις 13.00 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης με θέμα συζήτησης την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας στις προθέσεις πώλησης μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ.

-Συνεδριάζουν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ για να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων τους.

-Ο Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας Πελοποννήσου Δημήτριος Τριγώνης εγκαινιάζει σήμερα στη χώρα της Πύλου το θεσμό του Τοπικού Αστυνόμου.

-Άσκηση μεγάλης κλίμακας πραγματοποιήθηκε χθες στη μεγαλύτερη σήραγγα της Παναγοπούλας στην Εθνική Κορίνθου -Πατρών.
Όλα πήγαν καλά και τις επόμενες μέρες θα παραδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία. Στην τελετή παράδοσης του μεγάλου αυτού έργου θα παραστεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

-Το πρώτο συνέδριο φοιτητών αρχαιολογίας θα γίνει στην Καλαμάτα 5-7 Μαίου.

– Ο βουλευτής Κώστας Βλάσης σε συνεργασία και με άλλους βουλευτές της περιφέρειας Πελοποννήσου φέρνουν στη Βουλή το τεράστιο πρόβλημα της περιφέρειας που είναι η Διαχείριση των απορριμμάτων.

-Απο 2-8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο για 10η χρονιά το μαθητικό φεστιβάλ θεάτρου.

-Νέες τάσεις και προοπτικές τουρισμού είναι το θέμα της ημερίδας που θα γίνει στο Αργος στις 4 Απριλίου.

– Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλης Βλασταράκος θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ναυπλίου το Σάββατο στις 11.00 το πρωί.

-Το 4ο Συνέδριο της Ένωσης Ελεύθερων Επαγγελματιών καρδιολόγων θα γίνει στο Ναύπλιο απο αύριο έως την Κυριακή.

 

 

Αρχική

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ