Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπαφές της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος...

Επαφές της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ενημερώνει τα μέλη της, τους φορείς και τους πολίτες του Νομού μας, ότι ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της την 29-03-2017 στα πλαίσια των ενεργειών για την επαρκή στελέχωση και τον εφοδιασμό με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, είχαν διαδοχικές συναντήσεις με παράγοντες της πολιτικής και φυσικής μας ηγεσίας.
Συγκεκριμένα το Προεδρείο μας επισκέφτηκε στο γραφείο του, τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κύριο Φιλιππάκο Τζανέτο, επί παρουσία και του γραμματέα του τομέα των Σωμάτων Ασφαλείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κυρίου Ανθόπουλου Ευσταθίου. Ακολούθησε συνάντηση με το Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, κύριο Μάρκου Νικόλαο και στη συνέχεια με το Διευθυντή του γραφείου του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Μούρτο Αριστείδη, καθώς και με το Γενικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κύριο Μπάκα Αντώνιο. Επίσης για τα ως άνω ζητήματα έγινε συζήτηση στο περιθώριο των προαναφερόμενων συναντήσεων μας και με τον προϊστάμενο του αρχηγείου της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγο κύριο Καραμαλάκη Μιχαήλ.
Από το Προεδρείο μας ζητήθηκε η στελέχωση της νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου να γίνει με οργανικές θέσεις που θα παραχωρηθούν σε αυτό από Αστυνομικές Υπηρεσίες εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας. Οι συνομιλητές μας δήλωσαν, ότι κατανοούν το ζήτημα και αναμένουμε πλέον την εκδήλωση των ενεργειών τους για τη διευθέτηση του.
Επιπλέον με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης δηλώνουμε την αλληλεγγύη το σεβασμό και την αγάπη μας σε όλους τους Έλληνες συναδέλφους αστυνομικούς όπου και αν αυτοί υπηρετούν καθώς και σε κάθε πολίτη που κατοικεί σε αυτή τη χώρα. Επίσης διαβεβαιώνουμε άπαντες ότι οι ενέργειες μας και η αγωνιστική μας διάθεση σε σχέση με τη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, δε διακατέχεται από πονηρό πνεύμα και δεν ενέχει κανένα στοιχείο αλαζονείας ή πρόθεση για υπέρ υμών διάκριση, ικανής να θίξει τα συμφέροντα άλλων συναδέλφων ή άλλων τοπικών κοινωνιών. Αντιθέτως αποσκοπεί αφενός στην ανάδειξη του έργου της ΕΛΑΣ σε όλο τον κόσμο, δια των επισκεπτών ενός εκ των σημαντικότερων μνημείων της αρχαιότητας, αυτού του θεάτρου της Επιδαύρου, εμπεδώνοντας σε αυτούς το αίσθημα ασφαλείας και καθιστώντας τους πολύτιμους υπέρ της Ελλάδος πρεσβευτές και αφετέρου στην πρόληψη σοβαρών αδικημάτων, όπως αυτά του λαθρεμπορίου και της παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών, που στο παρελθόν έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί, εξυπηρετούμενα από την έλλειψη αστυνόμευσης στον οδικό άξονα Κρανιδίου- Ισθμού Κορίνθου. Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι με την εφαρμογή της ως άνω πρακτικής προσφέρεται μέγιστη υπηρεσία στην οικονομία και στη δημόσια τάξη και ασφάλεια της χώρας και προστατεύονται άτομα που πέφτουν θύματα αδίστακτων κακοποιών.
Κλείνοντας η Ένωση μας ευχαριστεί θερμά τους συνομιλητές της για την καλή τους διάθεση και κατανόηση όπου αυτή υπήρξε για την εξεύρεση λύσης και όλους όσους δια της παρούσης της ενημερώνει και τους παρακαλεί να μείνουν κοντά της, συμπαραστάτες στους αγώνες της, ιδιαίτερα δε απευθυνόμενη στους φορείς του νομού μας καλεί αυτούς σε επαγρύπνηση, καθώς είναι πλέον θέμα ωρών ίσως η ανακοίνωση της διαταγής του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που θα αφορά το νέο οργανόγραμμα των αστυνομικών υπηρεσιών της χώρας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ