Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΞεκαθαρίζουμε την θέση μας για τις εκλογές στην ΕΠΣΑ…

Ξεκαθαρίζουμε την θέση μας για τις εκλογές στην ΕΠΣΑ…

Με σημερινή της ανακοίνωση η παράταξη του υποψηφίου για τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας κ. Γιάννη Μαντζούνη γνωστοποιεί τα δέκα πρώτα ονόματα των υποψηφίων της.


Θα αναρτήσουμε την ανακοίνωση του συνδυασμού αυτού, διότι είναι λιτή, περιεκτική και ενημερωτική. Το ίδιο θα κάνουμε και όταν ο άλλος συνδυασμός του κ. Βασίλη Σιδέρη μας στείλει μια αναλόγου ύφους επιστολή με τους υποψηφίους του.

Μέχρι τότε και σε απάντηση σε όσους ρωτούν γιατί δεν αναρτά το sport.argonafplia.gr και το argonafplia.gr τους υποψηφίους του κ. Βασίλη Σιδέρη, που καθημερινά μας αποστέλλονται, δύο και τρεις φορές την ημέρα, η απάντηση μας είναι απλή.

Το sport.argonafplia.gr και το argonafplia.gr δεν πρόκειται να παίξουν στην πλάτη των αγνών παιδιών που ασχολούνται με το άθλημα του ποδοσφαίρου στην Αργολίδα, αλλά ούτε και στην πλάτη των απλών φιλάθλων.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Αργολίδα και σε ολόκληρη την Ελλάδα έχει ανάγκη από ηρεμία και αγάπη προς το άθλημα. Όχι από εκμετάλλευση και προσπάθειες επηρεασμού μέσω πλύσης εγκεφάλου.

Η προσπάθεια μέσω πολλών αναρτήσεων να επηρεαστούν υποψήφιοι, φίλαθλοι και παίκτες του Αργολικού ποδοσφαίρου μόνο σαν επιδιωκόμενη πλύση εγκεφάλου μπορεί να χαρακτηριστεί. Αν πάλι, κάποιοι έχουν αναλάβει να διαφημίσουν τους υποψηφίους της μιας ή της άλλης παράταξης, τότε μπορούν εμφανώς να δηλώσουν ότι οι αναρτήσεις μεμονωμένων υποψηφίων είναι διαφήμιση και καλά θα κάνουν ως επαγγελματίες να τους προβάλλουν.

Αναφέραμε όλα τα παραπάνω, διότι δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε την λογική του κ. Αντιπεριφερειάρχη και ας υποστούμε τις συνέπειες της “φιλο-κουνουπικής” μας συμπεριφοράς. Αφήνουμε τους υπόλοιπους συναδέλφους να τα βάλουν με τα κουνούπια και ο νοών νοείτο.

Το argonafplia.gr και το sport.argonafplia.gr δηλώνουν ότι αν κληθούν να παραστούν σε συνέντευξη τύπου των υποψηφίων κ. Βασίλη Σιδέρη ή κ. Γιάννη Μαντζούνη, θα παραστούν και θα προβάλλουν τις θέσεις τους για το Αργολικό ποδόσφαιφο.

Επίσης, όποτε λαμβάνουν ανακοινώσεις τους με τις θέσεις τους ή τους υποψηφίους τους σε πνεύμα συνδυασμού και όχι ατομικής προβολής, επίσης θα τις αναρτήσουν και θα τις προβάλλουν ισότιμα και ανάλογα.

Για τις εκλογές της ΕΠΣΑ ευχόμαστε και στους δύο μέχρι τώρα συνδυασμούς καλή επιτυχία.

Μιχάλης Καζάς

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ