Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΗ 47 χρονών σέξι και γιαγιά 2 εγγονιών που τρέλανε το Ιντερνετ

Η 47 χρονών σέξι και γιαγιά 2 εγγονιών που τρέλανε το Ιντερνετ

Είναι 47 ετών και δεν της φαίνεται καθόλου και όταν την δεις χωρίς να ξέρεις την ιστορία της, ούτε που σου περνάει από το μυαλό ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει δύο εγγόνια.

Η Zaklina, με καταγωγή από τη Σερβία, είναι σταρ του Instagram. Την ακολουθούν πάνω από 158.000 άτομα και ο αριθμός ολοένα μεγαλώνει.

Είναι fashion blogger και κατακλύζει τον λογαριασμό της από φωτογραφίες που την δείχνουν να ποζάρει στη Ρώμη, εξαντλώντας όλη την ακαταμάχητη γοητεία της.

Στο Instagram είναι γνωστή ως realfashionist.

Tις αναλογίες της δεν έχουν μοντέλα ούτε με τα μισά της χρόνια. Οι στιλιστικές της επιλογές δείχνουν το πάθος της για τη μόδα. Εχοντας ζήσει για καιρό σε Σουηδία, Γαλλία και Πολωνία πρόλαβε να βάλει στις αποσκευές της πολλά στιλιστικά τιπς. Τώρα ζει στην Ιταλία και οι δρόμοι της γίνονται το ιδανικό φόντο για τις φωτογραφίες της.

Στις λεζάντες των φωτογραφιών συνηθίζει να βάζει το hashtag #grandmotherthatlovefashion (μια γιαγιά που αγαπά τη μόδα) θέλοντας να τονίσει την υπερηφάνεια της για την οικογένειά της. «Κύριος στόχος μου είναι να εμπνεύσω τις γυναίκες ώστε να ξυπνήσουν την πιο άγρια πλευρά τους» λέει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/BRbhn62h9Fm/?taken-by=realfashionist

Αγαπημένη της συνήθεια; Πέρα από το να φωτογραφίζεται με πανάκριβα ρούχα σχεδιαστών, είναι και να βγαίνει με την 28χρονη κόρη της. Στο λογαριασμό της στο Instagram έχει αναρτήσει φωτογραφία ποζάροντας με τα δύο της εγγόνια.

Μια θλιβερή πτυχή της ζωής της είναι και ο χαμός του γιου της Stefan ο οποίος, όπως η ίδια έχει γράψει στην προσωπική της σελίδα, την Παραμονή των Χριστουγέννων έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο Βελιγράδι της Σερβίας.

https://www.instagram.com/p/BR1JcPpBf87/?taken-by=realfashionist

Τον αποκαλεί ως «άγγελό» της και μάλιστα στις φωτογραφίες της δεν παραλείπει να γράφει «rememberstefan» στη μνήμη του.

Η Ζaklina ζει τη ζωή μιας γυναίκας που δεν έχει συγκεκριμένη ηλικία. Είναι η απόδειξη ότι αυτή είναι μόνο στα χαρτιά…

https://www.instagram.com/p/BHZVQDxgQJ0/?taken-by=realfashionist

 

 
http://www.bovary.gr/

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ