Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝΤΟΥ της αστυνομίας σε σπίτι στη Λακωνία για να συλλάβουν τον Σώρρα

ΝΤΟΥ της αστυνομίας σε σπίτι στη Λακωνία για να συλλάβουν τον Σώρρα

Το ανθρωποκυνηγητό για τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του συνεχίζεται με την αστυνομία να πραγματοποιεί πριν από λίγες μέρες επιχείρηση σύλληψης του αρχηγού της «Ελλήνων Συνέλευσις» στη Λακωνία.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Σώρρας με τη σύζυγό του βρίσκονταν σε σπίτι οικογένειας οπαδών της «Ελλήνων Συνέλευσις» σε οικία αγροκτήματος έξω από τη Σπάρτη.

Κλιμάκιο της αρμόδιας υπηρεσίας πραγματοποίησε έρευνες στο σημείο το προηγούμενο τριήμερο και παρακολουθούσε διακριτικά τις δραστηριότητες της οικογένειας που ίσως τους οδηγούσε στον καταζητούμενο.

Ωστόσο οι έρευνες έπεσαν στο κενό, όμως κλιμάκια της αστυνομίας παραμένουν στην περιοχή και εξετάζουν στελέχη του φορέα, αναζητώντας πληροφορίες για τις κινήσεις του ζευγαριού.

Την ίδια ώρα στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ φτάνουν πληροφορίες μαρτύρων ότι έχουν δει τον Σώρρα σε περιοχές της Αττικής, παρ’ όλ’ αυτά οι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν ότι ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» βρίσκεται στην Πελοπόννησο και πιθανόν στην Πάτρα.

Το ζευγάρι, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και 15 μέρες, εκτιμάται ότι είχε βρει καταφύγιο στην Πάτρα, με τη σύζυγο του Σώρρα να παρευρίσκεται στη δίκη και όταν κατάλαβε ότι η έκβαση θα ήταν αρνητική για εκείνους έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί αναζητούν κάποιο λάθος στην επικοινωνία τους και προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχείο που θα μπορούσε να προδώσει την τοποθεσία του ζευγαριού.

Τέλος η έρευνα για τον εντοπισμό ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων από το βίντεο που ανήρτησε ο Αρτέμης Σώρρας, έχει κολλήσει προς το παρόν, καθώς η ποινή του δεν δικαιολογεί την άρση του απορρήτου.

 

 

http://www.star.gr/

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ