Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΑΣΤΕΙΑ & ΣΟΒΑΡΑΗ Ναυπλιώτισσα Abramovic που «αναστατώνει» τα media

Η Ναυπλιώτισσα Abramovic που «αναστατώνει» τα media

Ελλάδα-Σερβία σημειώσατε Χ! Τι συμβαίνει όταν το Ναύπλιο “συμμαχεί” με το Νόβι Σαντ της Σερβίας; Εγένετο Milena Abramovic!
Έχει καταγωγή από τη Σερβία είναι μόλις 23 ετών και θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στη βόρεια Ελλάδα.

Η σέξι Milena διαμένει στην Θεσσαλονίκη και φέτος συνεργάζεται με το κανάλι “Εγνατία”, όπου παρουσιάζει εκπομπή με τίτλο “Hardcore”, ενώ στο παρελθόν συνεργαζόταν με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό των Σερρών “Alfa” με εκπομπή που είχε κυρίως ανδρικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/BN20oGjASCG/?taken-by=milena_abramovic&hl=el

H ίδια έχει μεγαλώσει στο Ναύπλιο και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην Θεσσαλονίκη.
Η βορειοελλαδίτισσα δημοσιογράφος έχει φορτώσει το instagram με φωτογραφίες και βίντεο με πολύ σέξι και καυτές εμφανίσεις που πραγματικά ξεσηκώνουν.
Η Milena Abramovic έχει κορμί θανατηφόρο πάντα τρελαίνει τους ακολούθους της στο Instagram.
Η νεαρή δημοσιογράφος έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, με την ίδια να δείχνει να το χαίρεται και με το παραπάνω! «Η ζωή είναι πολύ μικρή για κακό σεξ, κακό καφέ και μίζερους ανθρώπους», γράφει στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook και καθιστά σαφές πως συνδυάζει μυαλό, κορμί και προσωπικότητα.

https://www.instagram.com/p/BNL9lf0gSrW/?taken-by=milena_abramovic&hl=el

Αυτό το κορίτσι δεν κολλάει πουθενά, αφού δεν την νοιάζει τι θα πουν οι γύρω της και οι φωτογραφίες της, τις περισσότερες φορές, στα social media είναι αποκαλυπτικές, και προκλητικές. Για παράδειγμα πριν από λίγο καιρό η Milena είχε βγει παρέα με φίλη της και ενώ πόζαραν στον φακό, εκείνη την χούφτωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό.

 

 
Πηγή: http://www.parapolitika.gr/

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ