Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤην ολοκλήρωση των πολεοδομικών μελετών Ναυπλίου ζήτησε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος και πρότεινε...

Την ολοκλήρωση των πολεοδομικών μελετών Ναυπλίου ζήτησε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος και πρότεινε άμεση ειδική συνεδρίαση για το θέμα

Την ολοκλήρωση των πολεοδομικών μελετών Ναυπλίου ζήτησε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος και πρότεινε άμεση ειδική συνεδρίαση για το θέμα.

Το θέμα της ολοκλήρωσης του πολεοδομικού σχεδίου της πόλης του Ναυπλίου έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Χρήστος Γραμματικόπουλος ζητώντας να υπάρξει άμεσα μία ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την πορεία του Γ.Π.Σ.-ΣΧΟΟΑΠ Ναυπλίου ( Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Ναυπλίου πλέον) καθώς και των πολεοδομικών μελετών Γλυκειάς και Προφ.Ηλία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων τόνισε ότι η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των μελετών έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με δυσάρεστες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες για Δήμο και δημότες. Περιουσίες πολιτών μένουν αναξιοποίητες ενώ ο Δήμος χάνει την δυνατότητα να αποκτήσει, χωρίς κόστος, χώρους για πράσινο, για αθλητισμό, για σχολεία.

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος, μιλώντας και ως πολιτικός μηχανικός αλλά και ως επιχειρηματίας, επέμεινε ότι η ολοκλήρωση του σχεδίου πόλεως με την ένταξη και νέων περιοχών σε αυτό, θα δώσει νέα οικονομική-αναπτυξιακή ώθηση στην πόλη του Ναυπλίου και όχι μόνο. Ενώ επισήμανε χαρακτηριστικά: “…Πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να δούμε σε πια σημεία κολλάει το Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο και οι πολεοδομικές μελέτες προκειμένου επιτέλους να προχωρήσουμε…”.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ