Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΗ κατάντια του γήπεδου στο Νταμάρι του Ναυπλίου ένα ακόμη έργο του...

Η κατάντια του γήπεδου στο Νταμάρι του Ναυπλίου ένα ακόμη έργο του Mr Karathona δήμαρχου της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα έχουν ξεκινήσει οι καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του γηπέδου στο νταμάρι του Αη-Λια στο Ναύπλιο. Ένας προνομιούχος χώρος στον οποίο έχουν δαπανηθεί πάρα πολλά χρήματα και που όλοι περίμεναν την ανακοίνωση της ανάδειξης του και της βελτίωσης του έχει καταντήσει εν δυνάμει χωματερή.

Ο δήμος σιωπά, κλείνει τα μάτια και κάνει ότι έχει κάνει και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης. Πρόσφατο παράδειγμα η χωματερή του Δρεπάνου που κανενός παράγοντα του δήμου δεν ιδρώνει το αυτί για να τον επαναφέρει στην προηγούμενη κατάσταση. Βρωμιά και άσχημη κατάντια στο Δρέπανο Ναυπλίου, βρωμιά και άσχημη κατάντια και στο νταμάρι του Ναυπλίου.

Ο Δήμος φανερά αδύναμος και ανίκανος έχει αφήσει τον δήμο στην τύχη του. Αποτυχία του αρμόδιου αντιδήμαρχου και συνολική αποτυχία του Mr Karathona δημάρχου της πόλης, του ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομα του πλέον με το τεράστιο έγκλημα της χωματερής της Καραθώνας.

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό ενώ χωματερές υπάρχουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ο δήμαρχος Ναυπλίου να είναι ο μόνος που προστατεύει την χωματερή του. Οι άλλοι αγωνιούν και συγκεντρώνονται για να βρουν λύση, ο Ναυπλιώτης δήμαρχος απών. Βολεύεται με την Καραθώνα και ας καταστρέφει το περιβάλλον του δήμου του. Κανένας άλλος ποτέ δεν προστάτευσε την χωματερή της Καραθώνας τόσο επιμελώς. Ας θυμηθούμε και την πρόσφατη άρνηση να συνεργαστεί με τον Καμπόσο και να κλείσει η Καραθώνα.

Όλοι οι δήμαρχοι των μεγάλων πόλεων της Πελοποννήσου προσπαθούν να βρους τρόπους και μεθόδους ενδιάμεσης διαχείρισης των απορριμμάτων τους , ο δήμαρχος Ναυπλιέων τους “σνομπάρει”. Πρόσφατα η προχθεσινή συνάντηση στο Άστρος. Οι δήμαρχοι Τρίπολης, Κορίνθου, Σπάρτης, Άργους και Βόρειας Κυνουρίας έδωσαν το παρόν, ο δήμαρχος Ναυπλιέων απών.

Ίσως όμως ευθύνη να έχει και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Αν ο δήμαρχος Ναυπλιέων λάμβανε τα πρόστιμα όπως προστάζει ο νόμος θα τολμούσε ο Mr Karathonas να αδιαφορεί;;; Σίγουρα όχι.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ