Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑClear heels -Τα ψηλοτάκουνα που τα φοράς αλλά μοιάζεις ξυπόλυτη είναι το...

Clear heels -Τα ψηλοτάκουνα που τα φοράς αλλά μοιάζεις ξυπόλυτη είναι το τελευταίο τρεντ

Έχεις βαρεθεί τα μπλουζάκια και τα ρούχα με διαφάνειες και σκέφτεσαι να μην ακολουθήσει άλλο την τάση με τα see through κομμάτια;

Και καλά θα κάνεις, αλλά να ξέρεις πως δεν θα «γλιτώσεις» τόσο εύκολα από την μανία της διαφάνειας… μιας και το τελευταίο trend στα παπούτσια είναι τα Clear Heels (ψηλοτάκουνα με διάφανο πλαστικό για επένδυση).

Τα φόρεσαν πρώτες οι αδελφές Καρντάσιαν και από τότε μπλόγκερς και διάσημοι κυκλοφορούν με αυτά.

Ήδη στην αγορά θα βρεις διάφανα πλαστικά μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο που αφήνουν εκτεθειμένο όλο το πέλμα αλλά και ψηλοτάκουνα πέδιλα στο ίδιο στιλ.

Όσον αφορά το τακούνι, οι επιλογές είναι πολλές. Χρωματιστά, γυαλιστερά, με γκλίτερ, σε νέον χρώματα ή και διάφανα τακούνια που κάνουν το αποτέλεσμα πιο εκκεντρικό.

Πάντως, η Βικτόρια Μπέκαμ και οι οίκοι Gucci και Nina Ricci έδειξαν την προτίμησή τους στα Clear Heels, εντάσσοντάς τα στις κολεξιόν τους για την Άνοιξη και το καλοκαίρι.

Μπορεί, βέβαια, να φαίνεται μία φρέσκια επιλογή για όσες αγαπούν το διαφορετικό, αλλά μερικές fashion editors τα δοκίμασαν και είπαν πως είναι λίγο άβολα.

«Εκτός ότι το πλαστικό κολλάει στο πόδι σου, είναι αδύνατο να μην ιδρώσει το πόδι σου αν φορέσεις ένα τέτοιο μποτάκι. Επίσης κάλτσες είναι αδύνατο να φορέσεις, ενώ το ότι γλιστράει το πόδι σου μέσα στα ψηλοτάκουνα, σίγουρα δεν σε κάνουν να νιώθεις σαν την Σταχτοπούτα με το… γοβάκι», ανέφερε Κέλσι στην ιστοσελίδα Seventeen, η οποία φόρεσε τα clear shoes που πλασάρει η Κάιλι Τζένερ.

 

 

http://www.bovary.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ