Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΑλλαγή φρουράς στις διοικήσεις των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων

Αλλαγή φρουράς στις διοικήσεις των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων

Αλλαγή φρουράς στις διοικήσεις των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών (ΑΣΣΥ) Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα.
Σήμερα έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, από τον υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο, στον ταξίαρχο Δημήτριο Τσιπίδη.
Στην τελετή παρέστη ο γενικός επιθεωρητής Στρατού-υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.
Χθες πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, από τον υποστράτηγο Δημήτριο Μάνο στον υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.
Στην τελετή παρέστη ο γενικός επιθεωρητή Στρατού- υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.
Επίσης χθες έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων από το διοικητή της ΣΕΘΑ αντιναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο στον υποναύαρχο Γεώργιο Πελεκανάκη. Στην τελετή παρέστη ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος εκπροσωπώντας τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη.
Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης -παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας από τον υποπτέραρχο Κωνσταντίνο Σεβαστάτο στον ταξίαρχο Γεώργιο Φασούλα, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.
Στην τελετή παρέστη ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, υποπτέραρχος Θωμάς Χατζηαθανασίου
Την Πέμπτη 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης -παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Ικάρων από τον υποπτέραρχο Θωμά Χατζηαθανασίου στον υποπτέραρχο Ιωάννη Γκοντικούλη, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.
Στην τελετή παρέστη ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χρηστοδούλου.

 

 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ