Αλλαγή φρουράς στις διοικήσεις των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων

- Advertisement -

Αλλαγή φρουράς στις διοικήσεις των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών (ΑΣΣΥ) Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα.
Σήμερα έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, από τον υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο, στον ταξίαρχο Δημήτριο Τσιπίδη.
Στην τελετή παρέστη ο γενικός επιθεωρητής Στρατού-υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.
Χθες πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, από τον υποστράτηγο Δημήτριο Μάνο στον υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.
Στην τελετή παρέστη ο γενικός επιθεωρητή Στρατού- υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.
Επίσης χθες έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων από το διοικητή της ΣΕΘΑ αντιναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο στον υποναύαρχο Γεώργιο Πελεκανάκη. Στην τελετή παρέστη ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος εκπροσωπώντας τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη.
Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης -παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας από τον υποπτέραρχο Κωνσταντίνο Σεβαστάτο στον ταξίαρχο Γεώργιο Φασούλα, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.
Στην τελετή παρέστη ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, υποπτέραρχος Θωμάς Χατζηαθανασίου
Την Πέμπτη 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης -παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Ικάρων από τον υποπτέραρχο Θωμά Χατζηαθανασίου στον υποπτέραρχο Ιωάννη Γκοντικούλη, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.
Στην τελετή παρέστη ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χρηστοδούλου.

- Advertisement -

 

 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

- Advertisement -