Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑναφορά Γ. Ανδριανού στη Βουλή για την έγγραφη διαμαρτυρία των Πυροσβεστών Αργολίδας...

Αναφορά Γ. Ανδριανού στη Βουλή για την έγγραφη διαμαρτυρία των Πυροσβεστών Αργολίδας για τη μετάθεση από τα ΠΚ Τροιζηνίας και Κρανιδίου στο ΑΔ Σαντορίνης

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη με θέμα την έγγραφη διαμαρτυρία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας για τη μετάθεση πυροσβεστών από τα ΠΚ Τροιζηνίας και Κρανιδίου στο ΑΔ Σαντορίνης.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

“Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως την από 13-3- 2017 έγγραφη διαμαρτυρία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας σχετικά με την μετάθεση πυροσβεστών από τα ΠΚ Τροιζηνίας και Κρανιδίου στο ΑΔ Σαντορίνης, που θα επηρεάσει αρνητικά την εύρυθμη λειτουργία των κλιμακίων αυτών.

Επισημαίνεται ότι η πυροσβεστική υπηρεσία του νομού εκτός από την Αργολίδα με τον δασικό της πλούτο, τους μοναδικούς αρχαιολογικούς της χώρους και την έντονη τουριστική κίνηση, έχει επίσης στην περιοχή ευθύνη της τον Πόρο, τις Σπέτσες και την Ύδρα. Ακόμη τα συγκεκριμένα Κλιμάκια, λόγω της τοποθεσίας τους μπορούν σε περίπτωση ανάγκης να ενισχυθούν μόνο από το Ναύπλιο και το Άργος που απέχουν μιάμιση ώρα”.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ