Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ναυπλίου κάλυψε τον Μαραθώνιο

- Advertisement -

Την Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο ο 4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην χώρα μας, με τη συμμετοχή δρομέων και βαδιστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Advertisement -

Με μεγάλη χαρά και φέτος, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου, αποδέχτηκε την Πρόσκληση του Δήμου Ναυπλιέων και της Οργανωτικής Επιτροπής για υγειονομική κάλυψη του καθιερωμένου πλέον Θεσμού της πόλης μας.

Συνολικά η υγειονομική κάλυψη έγινε από 72 Εθελοντές από τα Περιφερειακά τμήματα Σαμαρειτών Ναυπλίου, Κορίνθου, Καλαμάτας, Νέας Σμύρνης και Πειραιά καθώς και από το τμήμα Νοσηλευτικής Ναυπλίου.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Περιφερειακού τμήματος Ναυπλίου θέλει και φέτος να ευχαριστήσει από καρδιάς την κυρία Δέσποινα Καρδαρά Ιατρό και συντονίστρια της Υγειονομικής κάλυψης για την συνεργασία καθώς και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές από όλα τα τμήματα που συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι ο Ερυθρός Σταυρός θα δίνει το παρόν.

- Advertisement -