Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑΚουταβάκι πυροβολήθηκε στην περιοχή του Άργους- Σε εξέλιξη η σύλληψη του δράστη

Κουταβάκι πυροβολήθηκε στην περιοχή του Άργους- Σε εξέλιξη η σύλληψη του δράστη

Η ανάρτηση του Φιλοζωικού Σωματείου Λάιζα για το περιστατικό:

ΑΘΩΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ!!!!
Μάρτυρες μιας καταδικαστέας πράξης γίναμε απόψε όταν πληροφορήθηκαμε πως κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Άργους πυροβόλησε ένα αθώο κουταβάκι.
Βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η αυτόφωρη διαδικασία για τον συγκεκριμένο υπάνθρωπο που βγήκε και πυροβόλησε ένα κουτάβι τριών μηνών με εννιάρια φυσίγγια. Όπως επιβάλει ο νόμος θα οριστεί δικάσιμος και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη από την μάρτυρα που τον κατήγγειλε και από την αυτεπάγγελτη μήνυση της αστυνομίας.
Αμέσως ενημερώθηκε ο σύλλογος και έσπευσε στο σημείο μαζί με την Ασφάλεια Αργους όπου και προσκομίσαμε το κουτάβι στον κτηνίατρο. Έπειτα από ακτινογραφιες διαπιστωθηκαν πάνω από 25 θραύσματα μέσα στο κορμάκι του. Ευχαριστούμε τους αστυνομικούς που έδρασαν άμεσα,την μάρτυρα που κατήγγειλε το γεγονός χωρίς φόβο και τον Δημήτρη που βοήθησε στη μεταφορά. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον κτηνίατρο μας που ήταν εκεί όταν τον χρειαστήκαμε!!!
Χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια για να καλύψουμε τα έξοδα της περίθαλψής του,ελπίζουμε να τα καταφέρει αν και η κατάσταση του είναι κρίσιμη. Επίσης χρειαζόμαστε φιλοξενία ή καλύτερα υιοθεσία αν καταφέρει να ζήσει.
Εθνική Τράπεζα
314/480308-61
GR74 0110 3140 0000 3144 8030 861
Φιλοζωικό Σωματείο Λάιζα
Τηλέφωνο 6970460279-6985970270
Paypal: [email protected]

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ