Πύργος: Κλοπή 40.000 ευρώ σε βάρος των ΕΛΤΑ – Τα χρήματα για αποζημιώσεις και συντάξεις του Ο.Γ.Α. έκαναν «φτερά»

- Advertisement -

Για δεύτερη φορά θύμα κλοπής έπεσε 53χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ, στην Ηλεία, που μέσα από τα χέρια του έκαναν «φτερά» 40 χιλ. ευρώ.

- Advertisement -

Ο άτυχος ταχυδρόμος, είχε μέσα στο αυτοκίνητο που έκανε τις διανομές των γραμμάτων το ποσό των 30 χιλ. ευρώ προκειμένου να δώσει τις συντάξεις του ΟΓΑ στους συνταξιούχους ασφαλισμένους του Ταμείου καθώς και ακόμα 10 χιλ. ευρώ.

Το τσαντάκι στο οποίο είχε τα χρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαφανίσθηκε την περασμένη Πέμπτη, μέσα από το ανασφάλιστο όχημά του, όταν εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, προκειμένου να παραδώσει κάποια γράμματα σε παραλήπτη στην πόλη του Πύργου.

Όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, στους οποίους κατήγγειλε την απίστευτη κλοπή, σταμάτησε για μερικά λεπτά σε αγροτική περιοχή με το αυτοκίνητό του να αφήσει το γράμμα στον παραλήπτη και επιστρέφοντας στο όχημα, η τσάντα δεν υπήρχε στο σημείο που την άφησε. Παρά το γεγονός πως ο ίδιος έψαξε αρκετά ώστε να βρει την τσάντα του, η αναζήτηση αυτή δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, με τον 53χρονο να αντιλαμβάνεται πως κάποιος επιτήδειος την αφαίρεσε χωρίς να τον καταλάβει κάποιος.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σχημάτισαν δικογραφία για το περιστατικό και ερευνούν με προσοχή την υπόθεση, ενώ να σημειωθεί ότι ο ίδιος υπάλληλος είχε πέσει με παρόμοιο τρόπο θύμα κλοπής πριν από μερικούς μήνες σε άλλη περιοχή της νότιας Ηλείας, όπου και σε αυτή την περίπτωση είχε χάσει την τσάντα του που περιείχε αντίστοιχο ποσό.

 

Αρχική

 

 

 

- Advertisement -

________________