Πρώτη εξόρμηση της Φυσιολατρικής Ορειβατικής ομάδας Αργολίδας – Μαίναλο κορυφή Οστρακίνα – Λεβίδι

- Advertisement -

Η πρώτη μας εξόρμηση του προγράμματος θα γίνει στο Όρος Μαίναλο, ένας κοντινός μας προορισμός αλλά και τόσο όμορφος με πολλά οργανωμένα πεζοπορικά – ορειβατικά μονοπάτια και χιονοδρομικό κέντρο.
Ο κατάλληλος προορισμός για να ξεκινήσει η συνεργασία στο πρόγραμμα των εξορμήσεων της Φυσιολατρική Ορειβατική Ομάδα Αργολίδας με τον Ιππικό φυσιολατρικό Σύλλογο Άργους και να γνωρίσουμε τους καινούργιος μας φίλους.

- Advertisement -

Δραστηριότητες: Χιονοδρομικό κέντρο – Πεζοπορικές διαδρομές

Το κάθε άτομο μπορεί να διαλέξει την δραστηριότητα που επιθυμεί, ανάλογα με την δυνατότητα του και τον εξοπλισμό του. (Οι διαδρομές μπορεί να αλλαχτούν η να ακυρωθούν αν κριθεί αναγκαίο για την ασφάλεια τον συμμετεχόντων).
Επιλογές:

Μόνο στο χιονοδρομικό κέντρο για σκι, παιχνίδι, σαλέ. (δεν απαιτείτε κάποιος εξειδικευμένος εξοπλισμός. Η πρόταση μας για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν και δεν έχουν επαφή με την πεζοπορία αλλά και για τα παιδιά για να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους με παιχνίδι στο χιόνι, η απλά για όσους θέλουν να επισκεφθούν μόνο το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου).
Όλη την πεζοπορική διαδρομή καταφύγιο (υψ. 1.600μ) – κορυφή Οστρακίνα (υψ.1.981μ.) – Λεβίδι, χρόνος διαδρομής γύρο στις 5 ώρες (απαιτείτε εξοπλισμός χειμερινού βουνού).
Μόνο την πεζοπορική διαδρομή καταφύγιο – κορυφή Οστρακίνα, χρόνος διαδρομής γύρο στις 2 ώρες και 30 λεπτά (απαιτείτε εξοπλισμός χειμερινού βουνού).
Μόνο την πεζοπορική διαδρομή καταφύγιο – Λεβίδι, χρόνος διαδρομής γύρο στις 2 ώρες και 30 λεπτά (απαιτείτε πεζοπορικός εξοπλισμός).
Η διαδρομές είναι μέτριας δυσκολίας.

Συμμετοχές – Επικοινωνία

Συμμέτοχες το συντομότερο για την καλύτερη οργάνωσή μας και ως παρασκευή 10/3/2017.
Ο απαιτούμενος αριθμός συμμέτοχής για να γίνει η εξόρμηση μας είναι τον 30 ατόμων.

Δαμιανός Νάκος, τηλ: 6977643386
Πάρης Βασιλάκος, τηλ: 6945900336
Email : [email protected]

- Advertisement -