ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ: Επίσκεψη Μανώλη ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ στην Αργολίδα – Συναντήσεις σε ΝΟΔΕ, ΚΑΜΠΟΣΟ, ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟ

- Advertisement -

Μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού έγινε χθες η συνάντηση του τέως υπουργού και νυν επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη με την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας κ. Ελένη Αποστολοπούλου.

Ο κ. Κεφαλογιάννης σε αυτή του την επίσκεψη στην Αργολίδα, που έγινε κατόπιν πρόσκλησης της διευθύντριας του γραφείου του Europe Direct στο Ναύπλιο κας Άννας Μαντά, επισκέφτηκε επίσης τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσσο Χειβιδόπουλο.

- Advertisement -

Σε αυτή την ανάρτηση μπορείτε να δείτε και τα βίντεο των υπολοίπων συναντήσεων του κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.  

 

 

 

Στην συνάντηση στην ΝΟΔΕ παρόντες ήταν ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Σιδέρης, ο υπέυθυνος για την Περιφερειακή Οργάνωση της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο κ. Γιάννης Μαλτέζος, ο τέως δήμαρχος Ναυπλίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς και στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία είναι προ της ανάλειψης της κυβέρνησης στην Ελλάδα όποτε και αν γίνουν εκλογές. Τόνισε τις δυσκολίες της εποχής και ανέφερε μεγάλα λάθη της σημερινής κυβέρνησης. Μετέφερε στους παρευρισκόμενους το κλίμα που επικρατεί μέσα στην Ε.Ε. γύρω από την Ελλάδα και πέρασε την γραμμή ότι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα είναι ένα κλίμα συναίνεσης γιατί τα προβλήματα είναι τεράστια και κανένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κεφαλογιάννης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Αργολίδα μεταξύ των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας και ότι στις τελευταίες ευρωεκλογές είχε βγει πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς προτίμησης.

- Advertisement -