Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣτο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης

Στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης

Στο διεθνούς εμβέλειας τετραήμερο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum), που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, θα μιλήσει ο βουλευτής Αργολίδας, Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης.

Η ομιλία του Γιάννη Μανιάτη θα διεξαχθεί το Σάββατο 04 Μαρτίου και ώρα 08.30΄π.μ. στο ξενοδοχείο Αμαλία (αίθουσα Απόλλων) κι εντάσσεται στο πάνελ με τίτλο «Industrial Policy for a sustainable growth path», το οποίο θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της βιομηχανίας και στις πολιτικές ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας.

Στο φόρουμ που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών, σημαντικά think-tank του εξωτερικού, νυν και πρώην Υπουργοί, πρώην Πρωθυπουργοί και σημαντικοί εκπρόσωποι της εγχώριας και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας.

Δείτε εδώ την agenda του Συνεδρίου.

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ