Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠρωινή αντιπαράθεση στο Twitter μεταξύ Γιάννη Μοίρα και Άδωνη Γεωργιάδη

Πρωινή αντιπαράθεση στο Twitter μεταξύ Γιάννη Μοίρα και Άδωνη Γεωργιάδη

Πρωινή αντιπαράθεση στο Twitter μεταξύ του Γιάννη Μοίρα, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου και πρώην Γενικού Γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς και Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής) και του Άδωνη Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα τις εμφανίσεις και τα λεγόμενα του τελευταίου σε βρετανικά fora και ΜΜΕ.
“Η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε το μασκαραλίκι, εξαγωγικό προϊόν. Σε λίγο Αδωνις και στο CNN.(Μάθε τουλάχιστον δύο σωστά αγγλικούλια)” έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μοίρας, για να απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης:”βλέπω το τώρα τα “Go Back Madam Merkel” και το “Frozen War” θα σε ενοχλούσαν ε; είναι και αυτή μία πρόοδος”.
Επανερχόμενος ο Γ. Μοίρας -και ενώ είχαν ήδη πιάσει δουλειά ν’ απαντούν οι γνωστοί “φίλοι” του Άδωνη (βλέπε trolls)- έγραψε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ: “Αυτός στρώθηκε και έμαθε να μιλάει σωστά. Εσύ δεν έχεις συναίσθηση της εικόνας, ή έχεις καταστήσει το αστείο συνειδητότητα;” Για να συμπληρώσει αμέσως το ερώτημα: “Τελικά το Buy Greece ήταν η άστοχη διατύπωση μίας καλής πρόθεσης και σκέψης,ή το εννοούσες ακριβώς έτσι όπως το διατύπωσες;” Με τον Άδωνη Γεωργιάδη να αποφεύγει να απαντήσει, τόσο στο ένα, όσο και στο άλλο.

 

Ακολουθούν τα σχετικά link στο Twitter:
https://twitter.com/IoannisMoiras/status/837549208546619392
https://twitter.com/IoannisMoiras/status/837556781605777408

 

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ