Στη Βουλγαρία μακριά από τη δημοσιότητα, η αποτέφρωση του Γιώργου Βακάκη (βίντεο)

- Advertisement -

Στη Σόφια της Βουλγαρίας και υπό άκρα μυστικότητα έλαβε χώρα ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον 23χρονο Γιώργο Βακάκη, τον νεαρό οδηγό της Πόρσε που μαζί με τρεις ακόμη ανθρώπους έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της περασμένης Κυριακής.

- Advertisement -

Η οικογένεια Βακάκη μετέβη στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας για την αποτέφρωση της σορού του γιου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε οδικώς στη Σόφια την Τετάρτη, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του ταξίδεψαν ως εκεί την Πέμπτη με ναυλωμένο ιδιωτικό αεροσκάφος (σ.σ. για λόγους ιδιωτικότητας) για την τελετή της καύσης. Μια μέρα πριν, είχε πραγματοποιηθεί η κηδεία του 23χρονου στο κοιμητήριο του Ζωγράφου, παρουσία μόνο της οικογένειας και άλλων δύο ατόμων.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε, επίσης, στο Α’ Νεκροταφείο, η κηδεία του 24χρονου Ανδρέα Γεωργακόπουλου που επέβαινε στη μοιραία Πόρσε, παρουσία στενών συγγενών και πλήθους κόσμου. Η οικογένεια του 23χρονου Γιώργου Βακάκη έχει διατηρήσει διακριτική στάση μετά το τροχαίο και δεν έχει προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις εκτός από την πρώτη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού. Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»

 

 
http://www.lifo.gr/

 

 

 

- Advertisement -
 

________________