Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου για τις αλλαγές κατά τη διεξαγωγή του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου

- Advertisement -

1.- Ανακοινώνεται ότι για την εξυπηρέτηση της διοργάνωσης «Μαραθώνιος Ναυπλίου 2017», από σήμερα 02-03- 2017 δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και η στάθμευση στον Νότιο Προβλήτα λιμένα Ναυπλίου. Η στάθμευση των οχημάτων θα πραγματοποιείται σε όλο το ανατολικό τμήμα του λιμένα .

- Advertisement -

2.- Την ημέρα των αγώνων, 05-03- 2017, η είσοδος προς στάθμευση στους χώρους του λιμένος θα γίνεται από την βόρεια πλευρά έναντι οδού Μ. Αλεξάνδρου σύμφωνα με τις οδηγίες των τροχονόμων.

3.- Προκειμένου να εξυπηρετηθούν έκτακτα περιστατικά κατοίκων και επισκεπτών σε ξενώνες, ξενοδοχεία στις περιοχές από πλατεία Φιλελλήνων προς Ψαρομαχαλά, έχει ληφθεί πρόνοια διελεύσεως των οχημάτων από το περίφρακτο λιμάνι, έμπροσθεν Λιμενικού Φυλακίου, εντός θέσης «Π» και οδού Φαρμακοπούλου σύμφωνα με τις οδηγίες των στελεχών Λιμενικού Σώματος.

4.- Τέλος, από τον εντός του λιμένα χώρο και σύμφωνα με τις οδηγίες στελεχών Λιμενικού Σώματος θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), άτομα με δυσκολία κίνησης – όρασης, έγκυες, κλπ.-

 

 

 

- Advertisement -