Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΒΙΒΛΙΑΠαρουσίαση της συλλογής διηγημάτων "Ο Δρόμος" του Πέτρου Κουτσιαμπασάκου στο Άργος

Παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων “Ο Δρόμος” του Πέτρου Κουτσιαμπασάκου στο Άργος

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, σας προσκαλεί στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων Δρόμος του Πέτρου Κουτσιαμπασάκου (εκδόσεις Πατάκη), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στο νέο θέατρο της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης, στο Άργος (Οδός Οδυσσέα Ανδρούτσου 13) με ώρα έναρξης 7.00 μ.μ.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο Θεσσαλών Αργολίδας και την Πολιτιστική Αργολική Πρόταση. Το βιβλίο παρουσιάζει η κ. Καλλιόπη Καλποδήμου ( Φιλόλογος- Θεατρολόγος) και διαβάζουν αποσπάσματα οι κ.κ. Γιώργος Τασσιάς,( Φιλόλογος ) , Νικόλας Ταρατόρης (Σκηνοθέτης). Στην εκδήλωση θα παρίσταται και ο κ. Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, ο οποίος θα προβάλλει ένα απόσπασμα της εκπομπής, «Βιβλία στο κουτί» ( Σκηνοθεσία: Σπ. Τσιφτσής, Καλλιτεχνική επιμέλεια- Παραγωγή: Πέννυ Παναγιωτοπούλου), που αφορά στη συνέντευξη που έδωσε ο συγγραφέας στον κ. Σπύρο Γιανναρά.

Ο Πέτρος Κουτσιαμπασάκος γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1965. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έζησε και εργάστηκε στην Αθήνα ως επιμελητής κειμένων και μουσικός. Έχει εκδώσει τα βιβλία Η Σκεπή (Εστία, 2004) Hotel ένοικοι γραφής- Είμαστε όλοι μετανάστες (συλλογικός τόμος, Πατάκη, 2007), Πόλη παιδιών (Πατάκης, 2012), Δρόμοι (Πατάκης, 2015). Έφυγε αδόκητα από τη ζωή το 2014.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας εκφράζει τη βεβαιότητα πως οι Αργολιδείς θα αγκαλιάσουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Σας περιμένουμε όλους!

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ