Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΚουβέντα ο ΛΙΑΚΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους κατεστραμμένους φοίνικες, τις χωματερές...

Κουβέντα ο ΛΙΑΚΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους κατεστραμμένους φοίνικες, τις χωματερές και τα ζωντανά σκαθάρια

Συζήτηση σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων με θέμα τους φοίνικες και τις ενέργειες του δήμου. Το θέμα έφερε στο συμβούλιο ο Γιώργος Πινάτσης και του απάντησε ο επικεφαλής των γεωπόνων του δήμου κ. Λιάκης.


Από την συζήτηση έγινε για μια ακόμη φορά φανερή η κόντρα που υπάρχει μεταξύ δήμου και περιφέρειας. Ο κ. Λιάκης υπεραμύνθηκε των ενεργειών του και δεν αποδέχτηκε τις ευθύνες που του έχει αποδόσει ο διευθυντής του διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας κ. Δημήτρης Δήμου.

Να τονιστεί ότι σε κανένα σημείο της συζήτησης δεν έγινε αναφορά του τι γίνονται οι κατεστραμμένοι φοίνικες. Δεν ελέγχθη το παραμικρό αν τηρούνται οι διαδικασίες καταστροφής των νεκρών φοινίκων. Αν καίγονται ή αν θάβονται όπως ορίζουν οι εντολές των αρμοδίων.

Συνεπώς, απαξίωσε ο κ. Λιάκης να μιλήσει για τις καταγγελίες του Argonafplia.gr και του VDmedia.gr ότι δεν γίνεται σωστή διαχείρηση των κατεστραμμένων φοινίκων και ότι αυτοί απλά ρίπτονται στις παράνομες χωματερές της Καραθώνας και του Δρεπάνου.

Φυσικά δεν είπαν και τίποτα για τα ζωντανά σκαθάρια στους πεταμένους νεκρούς φοίνικες που κάνουν πάρτυ πριν πάνε σε άλλους υγιείς φοίνικες διαιωνίζοντας την κατάσταση της καταστροφής.

Η συζήτηση σε λίγο από το VDmedia webTv.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ