Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥΛΟΥΜΑ με σύμμαχο το κέφι μας και τον καιρό σε ολόκληρη την...

ΚΟΥΛΟΥΜΑ με σύμμαχο το κέφι μας και τον καιρό σε ολόκληρη την Αργολίδα (ΦΩΤΟ)

Με σύμμαχο τον καιρό ξεχύθηκαν στους στις παραλίες, τα πάρκα, τους δρόμους και όλα τα γνωστά σημεία που εορτάζονται τα κούλουμα ντόπιοι Αργολιδείς και χιλιάδες επισκέπτες του τριημέρου. Κανένας δεν θυμάται τόσο κόσμο στα Καρναβάλια του Άργους και του Ναυπλίου.

Χιλιάδες κόσμου γέμισαν τα ξενοδοχεία σε Ναύπλιο και Τολό. Πληρότητα στο Ναύπλιο 100%.

Στο Άργος μια πραγματική λαοθάλασσα, αφού το πλούσιο θέαμα συγκέντρωσε ακόμη και πολλούς Ναυπλιείς στο Άργος. Μια ατελείωτη καρναβαλική πομπή 48 αρμάτων δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Ο ηθοποιός Βισκαδουράκης και η πανέμορφη Γιουσέφ έκαναν ότι μπορούσαν για αυτή την επιτυχία.

Βίντεο από το καρναβάλι του Άργους παρακάτω.

 

Σήμερα Καθαρά Δευτέρα η Νέα Κίος και η Καραθώνα συγκέντρωσαν τον πολύ κόσμο. Τολό και Λυγουριό, Ερμιόνη και Πορτοχέλι επίσης, χωρίς να υστερήσουν και τα υπόλοιπα παραθαλάσσια μέρη της Αργολίδας.

Στην Νέα Κίο ο δήμος Άργους – Μυκηνών οργάνωσε το φαγοπότι. Τα χαμόγελα πλατειά και τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι ή το πέταγμα του χαρταετού, την ώρα που οι μεγάλοι έπιναν το κρασάκι τους συνοδεία σαρακοστιανών και ευχόμενοι ο ένας στον άλλο “Καλή Σαρακοστή”. Όμορφες σκηνές, χαρούμενες σκηνές για να θυμόμαστε τις Αποκριές του 2017 που δεν μας άφησαν δυσαρεστημένους. Και του χρόνου…!!

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ