Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΗ σέξυ Γιουσέφ και ο ηθοποιός Βισκαδουράκης στο Αργείτικο Καρναβάλι!!!!!!!!!!!!!!!!

Η σέξυ Γιουσέφ και ο ηθοποιός Βισκαδουράκης στο Αργείτικο Καρναβάλι!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα είναι έτοιμα για το φετινό Αργείτικο Καρναβάλι! Σχολεία, σύλλογοι, ομάδες και εντυπωσιακά άρματα!!! ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ! ΖΟΓΚΛΕΡ! ΜΟΝΟΡΟΔΟΙ! και ο … ΚΙΚΟ!! υπόσχονται να ξεσηκώσουν τον κόσμο!!!

Η sexy dancer ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΟΥΣΕΦ, η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του ΑΡΓΕΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2017! θα χορέψει όπως μόνο αυτή ξέρει και μπορεί συμπαρασύροντας τους καρναβαλιστές στους δικούς της εκρηκτικούς ρυθμούς!!!!

Ο γνωστός ηθοποιός ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ θα προσθέσει την προσωπική του χιουμοριστική σφραγίδα στην παρουσίαση του Καρναβαλιού!

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 4.00 το απόγευμα θα γίνει στο Άργος η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.

Η Καρναβαλική Παρέλαση θα ξεκινήσει εντυπωσιακά με τους ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ!!!, τη μασκότ του αργείτικου καρναβαλιού, από τη συμβολή των οδών Θεάτρου και Δαναού και θα συνεχίσει έως τη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Δαναού.

Στο ύψος του Καποδιστριακού Δημοτικού σχολείου οι ομάδες θα στρίψουν αριστερά με κατεύθυνση προς την Παιδική Βιβλιοθήκη που βρίσκεται στην Παιδική χαρά ¨Δ. Μπόνης¨ στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Φείδωνος.

Στο σημείο εκείνο οι ομάδες θα στρίψουν δεξιά προς την πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά) όπου και θα λήξει η Καρναβαλική Παρέλαση με ένα ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ! για μικρούς και μεγάλους. Η 11μελής κριτική επιτροπή θα δώσει τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του Διαγωνισμού για τις 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ βάσει της στολής, του θέματος, της παρουσίασης και φυσικά του κεφιού!!! Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ θα παραδοθεί στην πυρά! και… θα καεί το πελεκούδι!!! Το ΤΣΙΡΚΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ που ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Θα δώσει μια εντυπωσιακή παράσταση με γέλιο και πολλά παιχνίδια!

Σας περιμένουμε όλους! Η Μπάντα Κρουστών QUILOMBO!!! σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και κίνηση σας καλεί να φέρετε μαζί σας κέφι, ρυθμό, αισιοδοξία, χιούμορ και φαντασία … και … ξεκινάμε στις 4 το απόγευμα της Κυριακής!

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ