Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΚατάπιε το χάπι ο Κωστούρος- Επιβεβαίωσε ότι νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας...

Κατάπιε το χάπι ο Κωστούρος- Επιβεβαίωσε ότι νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου είναι ο Μπουγιώτης

Με σημερινή της δήλωση η παράταξη του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου “Νάυπλιο επόμενη μέρα” χαιρετίζει τον νέο πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου κ. Δημήτρη Μπουγιώτη.

Ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Δημήτρης Μπουγιώτης…

Επιτέλους, έστω και την τελευταία ημέρα ο κ. Κωστούρος κατάλαβε ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Εμείς το γράψαμε σε ανάρτηση και πριν 3-4 ημέρες. Ο Δημήτρης Μπουγιώτης θα γίνει ο επόμενος Πρόεδρος της μεγαλύτερης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου, είτε αυτός το θέλει, είτε όχι. Αυτό γιατί ο νόμος ορίζει έτσι…

Ο δήμαρχος προσπάθησε με πολλούς πλάγιους τρόπους να αποφύγει την ανάληψη καθηκόντων από τον κ. Μπουγιώτη, αλλά όλες οι προσπάθειες των “μεσαζόντων” έπεσαν στο κενό. Αυτό γιατί όλοι γνωρίζουν, ότι μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα ο κ. Μπουγιώτης δεν είναι στην “ραχοκοκαλιά” της παράταξης “Ναύπλιο, επόμενη μέρα”.

Κύριε δήμαρχε, καλά κάνατε και αποδεχτήκατε τον ορισμό του Δημήτρη Μπουγιώτη σαν προέδρου της μεγαλύτερης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου.
Είναι δευτερεύον αν ο κ. Μπουγιώτης πρόσκειται λίγο ή πολύ στον υποψήφιο αλλά και προηγούμενο δήμαρχο κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά ή στον κ. Ανδριανό Δήμα (Πακέτο).

Το πρωτεύον είναι ο νέος πρόεδρος να συνεχίσει το έργο του απελθόντος. Να συνεχίσει να προσφέρει στο Ναύπλιο και σε αυτό πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Και εσείς…

Η επιτυχία όμως σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται και στην δική σας συμπεριφορά. Αυτή ήταν που απογοήτευσε κατά πληροφορίες και τον προηγούμενο πρόεδρο.

Καλή επιτυχία στον Δημήτρη Μπουγιώτη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ