Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑVDmedia group: Είμαστε ευτυχείς που δεν συμπεριλαμβανόμαστε στη λίστα της ντροπής του...

VDmedia group: Είμαστε ευτυχείς που δεν συμπεριλαμβανόμαστε στη λίστα της ντροπής του ΔΟΠΠΑΤ

Αναρτήθηκε σήμερα από την ιστοσελίδα argolika.gr μια λίστα με την διαφημιστική πίτα για τις απόκριες που μοιράζει ο ΔΟΠΠΑΤ.

Την ανάρτηση μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά στο σκίτσο ο υπερήφανος άνδρας λέει στο ανθρωπάκι : “Ντροπή σου”


Το κείμενο αναφέρει ότι χρήματα από το ΔΟΠΠΑΤ λαμβάνουν οι:

“Ενημέρωση Πελοποννήσου”
“Παραπολιτικά Αργολίδα”
“Παρατηρητής”
“Αναγνώστης”
“Δημοσιογράφος”
“Αργολική Ανάπτυξη”
και την μερίδα του λέοντος οι “Αργολικές Ειδήσεις”

Η ανάρτηση του Argolika.gr κλείνει λέγοντας:

“Φυσικά, όσοι δεν έχουν καλές σχέσεις ή κάνουν κριτική στο δήμαρχο, την πρόεδρο και γενικά τη δημοτική αρχή, όχι μόνο δεν έλαβαν διαφήμιση, αλλά ούτε καν τους στάλθηκε το πρόγραμμα για να ενημερώσουν δωρεάν τον κόσμο”.

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση το VDmedia group δηλώνει:

Οι πέντε ηλεκτρονικές σελίδες μας argonafplia.gr, sport.argonafplia.gr, vdmedia.gr, eurozoi.gr και travelpeloponnisos.gr ποτέ στα τόσα χρόνια που λειτουργούν δεν έγραψαν κάτι που αντιβαίνει στην δεοντολογία και στα πιστεύω μας επειδή πληρωθήκαμε από κάποιον.

Ήμαστε ευτυχείς σήμερα διότι δεν συμπεριλαμβανόμαστε στην παραπάνω λίστα της ντροπής.

Προβάλλουμε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη του Ναυπλίου, στην Αργολίδα και πολλές φορές σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, όχι επειδή κάποιος μας χρηματοδοτεί, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι βοηθούν τον τόπο και ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας.

Στο υλικό που αναρτούμε δεν είναι μόνο κείμενα που έχουν πολύ χαμηλό κόστος ανάρτησης ή δημοσίευσης, αλλά και βίντεο που το κόστος λήψης, μοντάζ και προβολής είναι πολύ μεγαλύτερο.

Το ότι ο δήμος Ναυπλιέων δεν μας συμπεριέλαβε για πολλοστή φορά στην λίστα δείχνει και την δεοντολογία που ακολουθεί ο δήμαρχος Ναυπλιέων.

Να σημειώσουμε ότι το VDmedia group είναι τα τελευταία χρόνια η μεγαλύτερη δημοσιογραφική ομάδα της Αργολίδας με πέντε ιστοσελίδες και δεν θα προσκυνίσει ποτέ κανένα δήμαρχο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ