Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΠέτρος Τατούλης «Εκπληρώνουμε όνειρο δεκαετιών με την αποκατάσταση της γέφυρας Λαγκαδίων»

Πέτρος Τατούλης «Εκπληρώνουμε όνειρο δεκαετιών με την αποκατάσταση της γέφυρας Λαγκαδίων»

«Υλοποιούμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για τα Λαγκάδια και την Εθνική Οδό Τρίπολης – Λαγκαδίων – όρια νομού μέχρι την Ηλεία, το οποίο αποτελούσε όνειρο δεκαετιών και λύνει τεράστια προβλήματα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης αποκατάστασης της λίθινης γέφυρας στην είσοδο των Λαγκαδίων, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 στην έδρα της Περιφέρειας.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ότι το έργο θα υλοποιηθεί πολύ σύντομα, ώστε εντός του καλοκαιριού να έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
Αφού τόνισε ότι «καταφέραμε με σκληρή και επίμονη δουλειά να εξασφαλίσουμε ένα τόσο δύσκολο έργο» ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε από το Υπουργείο τη χρηματοδότηση και άλλων σημαντικών υποδομών του συγκεκριμένου οδικού άξονα.
Σύμφωνα με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση της στατικότητας της λίθινης γέφυρας στην είσοδο των Λαγκαδίων επί της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Πύργου και την αύξηση της διατομής του, ώστε να αποκτήσει δύο ρεύματα κυκλοφορίας, βελτιώνοντας τόσο το επίπεδο ασφάλειας, όσο και άνεσης.
Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Βαγγέλης Γιαννακούρας και οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ