Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣυνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ναυπλιέων (10 θέματα)

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ναυπλιέων (10 θέματα)

Με πρόσκληση του Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου καλούνται τα μέλη της Επιτροπής σε δημόσια συνεδρίαση την προσεχή Παρασκευή το πρωί.

Αναφέρει η σχετική πρόσκληση:

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στην δημόσια τακτική συνεδρίαση , η οποία θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ναυπλιέων (Βασ. Κων/νου 34, 2ος όροφος) στις 24/02/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων :

ΘΕΜΑ 1ο
Περί εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη διενέργεια εμποροπανήγυρης της 25ης Μαρτίου 2017 , στο Ναύπλιο
ΘΕΜΑ 2ο
Περί εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο: α) για μεταφορά της προτομής του Άγγελου Τερζάκη και τοποθέτηση αυτής στο πάρκο του ΟΣΕ και β) για τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων ή κώνων έμπροσθεν εισόδου Συλλόγου «Παλαμήδη».
ΘΕΜΑ 3ο
Περί εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση λήψης μέτρων μείωσης ταχύτητας οδού Μεσολογγίου, κατόπιν αιτήσεως κας Όλγας Γεωργαντέα.
ΘΕΜΑ 4ο
Περί εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για τοποθέτηση κολωνακίων στο οδόστρωμα της διασταύρωσης των οδών Ηρακλέους και Β. Παύλου , κατόπιν αιτήσεως κ.Παραρά.
ΘΕΜΑ 5ο
Περί εισηγήσεως στο Δημ. Συμβούλιο για τοποθέτηση κολωνακίων στην οδό Πλαπούτα, κατόπιν αιτήσεως κας. Καλλιόπης Οικονόμου.
ΘΕΜΑ 6ο
Περί εισηγήσεως στο Δημ. Συμβούλιο για χωροθέτηση δύο θέσεων στάσης και στάθμευσης για εξυπηρέτηση ΑμεΑ, επί του χώρου στάθμευσης του λιμένα Τολού.
ΘΕΜΑ 7ο
Περί εισήγησης για παραχώρηση θέσης ΑμεΑ , κατόπιν αιτήματος SchwarzUwe , στη ΔΚ Τολού.
ΘΕΜΑ 8ο
Περί εισήγησης για ρυθμίσεις στάθμευσης στην Τ.Κ Δρεπάνου.
ΘΕΜΑ 9ο
Περί λήψης απόφασης για καθορισμό θέσης περιπτέρου του κ. Θωμά Βασιλείου του Αγγέλου .
ΘΕΜΑ 10ο
Προέγκριση για Κ.Υ.Ε « Μικτή Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης (Εστιατόριο) –Αναψυχής ( καφέ) » με την επωνυμία ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου & Νικολίτσας στην Τ.Κ Βιβαρίου , ΔΕ Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ