Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣοβαρά στην εντατική ξαφνικά η Άσπα

Σοβαρά στην εντατική ξαφνικά η Άσπα

Πριν από λίγες μέρες η εικοσάχρονη Άσπα Μπόγρη προσβλήθηκε από μια λοίμωξη του αναπνευστικού με αποτέλεσμα τα ξημερώματα της Πέμπτης να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Μετά από ολιγόωρη παραμονή της εκεί και τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, αποφασίστηκε η επιστροφή της στο Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS για να συνεχίσει την θεραπεία της μια και το Κέντρο πληροί όλες τις προδιαγραφές για ανάλογα περιστατικά. Τα συμπτώματα όμως δεν έδειξαν να υποχωρούν. Έτσι μετά την συνεχιζόμενη ταλαιπωρία της μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στον “Κυανό Σταυρό” και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ της κλινικής.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του postlarissa.gr, η κλινική της εικόνα είναι αρκετά καλή ενώ βρίσκεται υπό την συνεχή παρακολούθηση των ιατρών.
Στο πλευρό της βρίσκεται η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου και ο σύντροφος της Κώστας Καπαρέλος. Το postlarissa.gr θα παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας της Άσπας και θα ενημερώνει τους χιλιάδες φίλους της σε όλη την Ελλάδα για οτιδήποτε νεώτερο.
Ας ευχηθούμε να ξεπεράσει γρήγορα αυτή την περιπέτεια και να συνεχίσει την δύσκολη προσπάθεια της αποκατάστασης της.

 

 
http://postlarissa.gr/

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ