Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈως 28.04.2017 η υποβολή δικαιολογητικών ένταξης για την Νεοφυή Επιχειρηματικότητα

Έως 28.04.2017 η υποβολή δικαιολογητικών ένταξης για την Νεοφυή Επιχειρηματικότητα

Απόφαση του Προσωρινού καταλόγου των Δυνητικών Δικαιούχων & Καταλόγου με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»

Ανακοινώθηκε η απόφαση του Προσωρινού καταλόγου των Δυνητικών Δικαιούχων & Καταλόγου με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα».

Στην απόφαση περιλαμβάνεται ο προσωρινός κατάλογος δυνητικών δικαιούχων της Δράσης, με 1.526 επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 86.086.885,35€ κατά απόλυτη βαθμολογική σειρά, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανά ομάδα περιφερειών αυξημένη κατά 20%.

Οι φορείς των αιτήσεων που περιλαμβάνονται στον προσωρινό κατάλογο, θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης. Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου. Οι διευθύνσεις και οι περιφέρειες αρμοδιότητας των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ, αναγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V της παρούσας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προθεσμία έως την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 είναι οριστική και μη τήρησή της οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.

Για όσες αιτήσεις χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων υποβληθούν τα δικαιολογητικά πριν την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα από τον ΕΦΕΠΑΕ και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, για όσα επιχειρηματικά σχέδια θεμελιώνεται το δικαίωμα υπαγωγής τους στη δράση θα εκδίδεται άμεσα η σχετική Απόφαση Ένταξής τους στη Δράση.

 

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ