Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΈρχεται η Νυχτερινή Παρέλαση του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Έρχεται η Νυχτερινή Παρέλαση του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι βρίσκεται σε εξέλιξη και συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται έλλειψη στολών σε ορισμένα από τα 33 γκρουπ λόγω της μεγάλης ζήτησης, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της ΚΕ «Φάρις» Θανάσης Ηλιόπουλος, σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2016. Ο κ. Ηλιόπουλος εξέφρασε την εκτίμηση πως το ζήτημα θα αντιμετωπισθεί (οι μοδίστρες ράβουν πυρετωδώς…) και τόνισε ότι το Καρναβάλι εξελίσσεται επιτυχώς, μετά την πολύ καλή τελετή έναρξης και την επιτυχία των Παιχνιδιών, τα οποία το εμπλουτίζουν.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00 θα ξεκινήσει η Νυχτερινή Παρέλαση του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Φέτος, η πορεία θα αρχίσει από την πλατεία του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, με ώρα συγκέντρωσης 18.00 και η παρέλαση θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή: Βασιλέως Γεωργίου, Αριστομένους, Γερμανού, Ιθώμης και πλατεία Αγίων Αποστόλων. Τα πληρώματα θα υποδέχεται ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας και θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα “48 ores ft Lukia”. Τη διαδρομή μπορείτε να δείτε στο σχετικό διάγραμμα.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει πολλές ελληνικές και ξένες επιτυχίες από τις δεκαετίες του ΄70, του ΄80, του ΄90 και όχι μόνο!

Θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπή κυκλοφορίας σε ορισμένους δρόμους για λίγη ώρα, ώστε να περάσει η καρναβαλική παρέλαση.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ