Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΌπου φύγει - φύγει δήμαρχος ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ και ΚΑΛΚΟΥΝΟΥ πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ από την...

Όπου φύγει – φύγει δήμαρχος ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ και ΚΑΛΚΟΥΝΟΥ πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ από την ΔΕΥΑΝ

Με ξαφνική τους σημερινή δήλωση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος παραιτήθηκε από Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, όπως έκανε και η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κα Πόπη Καλκούνου από μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ.

Συγκεκριμένα στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο με ξαφνική τοποθέτηση τους ο κ. Κωστούρος και η κα Καλκούνου παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους στην ΔΕΥΑΝ. Ξαφνική διότι δεν είχε ανακοινωθεί σαν θέμα της συζήτησης στο ΔΣ το συγκεκριμένο θέμα, ούτε είχαν ενημερωθεί σχετικά οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων.

Επιπλέον για μια ακόμη φορά από το Γραφείο του δημάρχου ενημερώθηκαν κατ΄επιλογή οι δημοσιογράφοι για το δημοτικό συμβούλιο. Αν δεν είσαι ταγμένος στο δήμαρχο δεν μαθαίνεις πλέον πληροφορίες από το δήμο.

Το Argonafplia.gr που περιμένει, αλλά ακόμη δεν έχει λάβει καμμία ειδοποίηση για την μήνυση που μας έχει τάξει ο δήμαρχος Κωστούρος, καταγγέλει για μια ακόμη φορά την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλιέων που τρέμει πλέον στην ιδέα της αντιπαράθεσης με ανεξάρτητους δημοσιογράφους.

Τα σκάνδαλα έχουν πνίξει το δήμο και ο δήμαρχος βρίσκεται προφανώς σε άτακτη υποχώρηση. Μετά από μια σειρά ατασθαλιών και σκανδάλων με τελευταίο αυτό του περυσινού Μαραθωνίου, τώρα ο δήμαρχος παραιτείται από την ΔΕΥΑΝ για να προλάβει το ξέσπασμα των σκανδάλων της ΔΕΥΑΝ. Φυσικά η εμπλεκόμενη σε αυτά κα Καλκούνου ακολουθησε και αυτή την ίδια διαδρομή της άτακτης φυγής. Έπεται συνέχεια …

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ