Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΛαμπρή τελετή υποδοχής νέων εθελοντριών του Ερυθρού Σταυρού στο Άργος και βράβευση...

Λαμπρή τελετή υποδοχής νέων εθελοντριών του Ερυθρού Σταυρού στο Άργος και βράβευση Καμπόσου (Βίντεο + φωτό)

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά κατάμεστη αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος έγινε η τελετή υποδοχής νέων εθελοντριών από τον Ερυθρό Σταυρό και βράβευση δημάρχου Καμπόσου.

Οι νέες εθελόντριες ορκίστηκαν να προωθούν με ευλάβεια τους στόχους του Ερυθρού Σταυρού και να αγωνίζονται αφιλοκερδώς για να βοηθούν τον συνάνθρωπο.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού για την Αργολίδα κ. Ανδρέας Πραξιτέλους. Καλωσόρισε επίσης τις νέες εθελόντριες ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

 

Στην συνέχεια της εκδήλωσης και μετά την ορκωμοσία των νέων εθελοντριών ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κ. Αυγερινός βράβευσε τον δήμαρχο κ. Καμπόσο για την μεγάλη βοήθεια που αυτός έχει προσφέρει προκειμένου να βοηθηθεί το Αργολικό Παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού να συνεχίσει να προσφέρει το έργο του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του νομού κ.κ. Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, όπως επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Σιδέρης. Επίσης ο Λιμενάρχης Αργολίδας κ. Σπύρος Μαρίνος, πολλοί αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της πόλης και πάρα πολύς κόσμος.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ