Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΠρωτοβουλία Πολιτών για τη Δημιουργία Δημοτικών Λαχανόκηπων στο Ναύπλιο

Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Δημιουργία Δημοτικών Λαχανόκηπων στο Ναύπλιο

Όπως ενημερώσαμε και πριν ένα μήνα το αίτημα μας για δημιουργία δημοτικών λαχανόκηπων στο Ναύπλιο έχει φτάσει πλέον στο τελευταίο στάδιο.

Απομένει πλέον η οριστικοποίηση της απόφασης από το Δημοτικό συμβούλιο. Για να γίνει αυτό απαιτείται να επιλεγούν τα κατάλληλα κτήματα από το κτηματολόγιο του Δήμου. Σαν πρωτοβουλία καταθέσαμε ήδη από τις 17/1/17 με την αρχή του νέου χρόνου αίτηση προς το αρμόδιο γραφείο του Δήμου προκειμένου να μας δοθεί το κτηματολόγιο και εν συνεχεία να το θέσουμε υπό ανοιχτή συζήτηση ούτως ώστε να αποφασιστεί ανοιχτά και δημοκρατικά ποιές θα είναι οι προτάσεις μας για την πραγματοποίηση των δημοτικών λαχανόκηπων.

Παρόλα αυτά μετά από 20 μέρες αναμονής μας ενημέρωσαν από το αντίστοιχο γραφείο ότι πρόκειται για χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί πολύ προσεκτική δουλειά. Δεδομένου ότι το κτηματολόγιο του Δήμου είναι ήδη έτοιμο και η πρόσβαση σε αυτό από υπηρεσία του Δήμου είναι κατά τη γνώμη μας απλώς ζήτημα πατήματος ενός κουμπιού θα θέλαμε να θέσουμε ανοιχτά το ζήτημα αυτό- της κωλυσιεργίας- προς προβληματισμό από όλους τους ενδιαφερόμενους. Ιδιαίτερα σε μια εποχή μεγάλης ανεργίας και οικονομικής ανέχειας.

Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Δημιουργία Δημοτικών Λαχανόκηπων στο Ναύπλιο

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ