Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΒΙΝΤΕΟ: Ο Γόρδιος Δεσμός του Μουσείου Άργους αν δεν λυθεί θα κοπεί...

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γόρδιος Δεσμός του Μουσείου Άργους αν δεν λυθεί θα κοπεί – Δηλώσεις Καμπόσου

Σε συνέντευξη του στην δημοσιογράφο Κατερίνα Κουρτέλη για το κανάλι Best και το Argonafplia.gr ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος τόνισε πως είναι αποφασισμένος να ανοίξει άμεσα το Μουσείο του Άργους.

Είναι άδικο μια πόλη με την ιστορική βαρύτητα του Άργους να έχει εδώ και χρόνια το Μουσείο της κλειστό. Με συνεχείς αναβολές το Υπουργείο Πολιτισμού κρατά το Μουσείο κλειστό ενώ η ένταξη του στα Κοινοτικά προγράμματα και η χρηματοδότηση της ανακαίνησης του καθυστερούν.

Δεν είναι δυνατόν η πόλη του Άργους να στερείται της επισκεψιμότητας που δικαιούται λέει ο δήμαρχος. Οι εκδρομές των σχοελίων ξεκίνησαν και η πόλη θέλει το Μουσείο της ανοικτό, έστω και στην κατάσταση που είναι τώρα.

Ο Δήμαρχος Καμπόσος απαιτεί να ανοίξει το Μουσείο άμεσα και προεδοποιεί ότι αν δεν το κάνει επίσημα το κράτος άμεσα θα το πράξει ο ίδιος.

Φυσικά η πόλη ολόκληρη θα είναι σε μια τέτοια περίπτωση στο πλάι του δημάρχου της και το Μουσείο θα ανοίξει. “Οι γόρδιοι δεσμοί όταν δεν λύνονται κόβονται μας διδάσκει η ελληνική ιστορία.

Δείτε τι ακριβώς είπε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ